Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Neglelakk i rødt, hvitt og blått? Ja, takk!

SKJØNNE NYHETER: Har du sjekket ut det siste fra skjønnhetsverdenen? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Har du sjekket ut det siste fra skjønnhetsverdenen? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

AVANTGARDE HUDPLEIE

Helena Rubinstein var en svært innovativ kvinne som startet sin virksomhet i 1902. Merket følger fortsatt hennes ånd, og denne våren kan du nyte det de selv kaller for avantgarde hudpleie. Prodigy Cellglow er basert på stamcelleteknologi, som går ut på å omprogrammere aldrende celler og aktivere produksjonen av ungdommelig cellekommunikasjon. Edelweiss er essensiell i serien, og skal hjelpe på spenst og utstråling (fra kr 1200–2500).

Her er ukas skjønne nyheter

PERFEKT UNDERLAG

rimer er et must på festlige dager når vi vil at sminken skal holde fra morgen til kveld. Instant Poreless jevner ut hudtonen ved å redusere både porer og matte ned overflødig olje (kr 275, Clarins).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Neglelakk i rødt, hvitt og blått!
Er du ekstra vågal, kan du lakke neglene i en kombinasjon av alle tre fargene!

1. Klassisk, dyp rød (kr 180, Deborah Lippman, Respect).
2. Perlemorhvit. Fin med både ett og to strøk (kr 170, Orly, Crystal Healing) 3. Blir dyp blå på neglene (kr 200, Opi, Shopsticks and Stones).
1. Klassisk, dyp rød (kr 180, Deborah Lippman, Respect). 2. Perlemorhvit. Fin med både ett og to strøk (kr 170, Orly, Crystal Healing) 3. Blir dyp blå på neglene (kr 200, Opi, Shopsticks and Stones). Vis mer

DUFTEN AV VÅR

Jo Malones Basil and Neroli er en litt grønn, frisk og peprete duft med masse sitrus, appelsinblomst, basilikum og musk (kr 950, EdC, 100 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

MARITIMT

Vi elsker designen på Lancômes sommerlook! Striper er en klassiker vi aldri blir lei, og årets emballasjer er virkelig lekre. Solpudderet Le French Glow (475) passer de fleste hudtoner, og leppestiftene kommer i evigvarende farger (kr 330).

Her er ukas skjønne nyheter

DAGLIG BESKYTTELSE

Det er så lett å bli solbrent når du er ute hele dagen. All Day Shield fra Ekseption er ikke bare en solkrem med SPF 50, den er også pleiende, oppstrammende og fuktighetsgivende med blant annet vitamin E og aminosyrer (kr 580).
(+) Dufter godt og er veldig god å bruke under sminke.
(-) Du må til hudpleieklinikk for å få tak i den.

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Sisley, Sisleÿa I’Integral Anti-Aging Concentrate Firming Body
Konsistensen og duften er i egen klasse. Kremen inneholder ingredienser som skal drenere, fukte, stramme opp og gi en 3D-effekt slik at huden ser jevnere ut. Huden føles i alle fall unektelig bedre etter endt tube (kr 2200).
(-) Tuben brukes fort opp, og en tube holder ikke til å gi store, synlige forskjeller.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer