Sminke, hår og hudpleie

Her er ukas skjønne nyheter

Kanskje tester du grønn sminke etter å ha lest dette?

SKJØNNE NYHETER: Vi har plukket ut noen skikkelig fine godbiter til deg. Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har plukket ut noen skikkelig fine godbiter til deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

SEMI MATT

Guerlains pleiende og pigmentsterke leppestift Rouge G med praktisk speil i hylsteret kommer nå i en semi-matt variant i refill-versjon. Den sitter veldig godt på, og du kan velge mellom tolv fine farger (kr 345). Også etuiene kommer nå i enda flere mønstre og farger (kr 195).

Her er ukas skjønne nyheter

JAPANSK RO

Få kan kunsten å lage te bedre enn japanerne. En te-seremoni varer også ganske mye lenger enn vi er vant til å nyte en kopp her til lands, og Ritual of Chadō handler om tilstedeværelse, og skal inspirere deg til å leve i harmoni og i nuet. Romduft (kr 435).

Her er ukas skjønne nyheter

NATTVERSJON

Herreutgaven av Victor & Rolfs legendariske Flowerbomb er nå kommet i en mørk og eksplosiv utgave. Vi snakker grønne og peprede noter med sitrus og kardemomme i toppen, og med buldrende chili, pepper, nellik, muskat og salvie i hjertet. Den maskuline kraftbomben avsluttes mykt med tonkabønner, mandler og trenoter (kr 715, Spicebomb Night Verson, EdT, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

MYE FOR PENGENE!

Nügg Skin Fizz er både god og rimelig! Hver pose inneholder hele 15 brusende behandlinger med rens, peeling og maske i ett. Bland vann og pulver i hånden slik at det bruser, og påfør på huden (kr 80).
(+) Mye for pengene.
(-) Når den er åpnet, er det ingen lukkemekanisme.

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Fargesterke skygger er virkelig hot denne våren, og akkurat nå velger vi oss grønt. Legg den som en detalj, bruk den alene på hele lokket, eller gå for en sotet versjon sammen med grått.

1. Fargen til forfriskende matcha-te"(kr 225, Nars, Matcha Eyesadow). 2. Smaragdfarget kremskygge som er enkel å bruke alene (kr 330, Giorgio Armani Beauty, Eye Tint, nr. 4). 3. Kan legges med tørr og fuktig kost for ulik finish (kr 230, Clarins, Mono Eyeshadow, Green Mile).
1. Fargen til forfriskende matcha-te"(kr 225, Nars, Matcha Eyesadow). 2. Smaragdfarget kremskygge som er enkel å bruke alene (kr 330, Giorgio Armani Beauty, Eye Tint, nr. 4). 3. Kan legges med tørr og fuktig kost for ulik finish (kr 230, Clarins, Mono Eyeshadow, Green Mile). Vis mer

HØYKONSENTRERT

Life Plankton er i Biotherms DNA, og alle produktene inneholder denne superingrediensen. Life Plankton Elixir har 5 % av denne beroligende og helende ingrediensen, noe som er den høyeste konsentrasjonen i Biotherms produkter. Elixiren inneholder også hyaluronsyre – en fuktbinder som gir huden fylde og fukt (kr 565).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Philip B Detangling Toning Mist
Noe så enkelt som eplesidereddik er den magiske ingrediensen i denne misten. Når du sprayer på, vil eddiken senke pH-verdien, noe som gjør at skjellaget i hårstråene lukker seg. Effekten skjer umiddelbart, noe som er veldig imponerende! Selv langt, brusete og elektrisk hår vil bli glatt. Kan brukes i tørt og fuktig hår"(kr 305).
(-) Philip Bs produkter er naturlige, også eplesidereddiken. Derfor dufter den litt eddik ved påføring, men det forsvinner heldigvis raskt.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer