Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Mange spennende produkter du kan teste ut!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

PEELING

For å få en frisk og sunn hud med glød er det essensielt å peele huden minst en gang i uken. 1. Pudder som blir til eksfolierende skum (kr 735, Éminence, Stone Crop Oxygenating Fizzofoliant). 2. Konsentrert skrubb du tilsetter rensen din (kr 400, Bareminerals, Add-to-Cleanser Skin Polish Grains). 3. Mykgjørende sukkerskrubb med oljer (kr 315, Babor, Sugar Oil Peeling).

Her er ukas skjønne nyheter

HEMMELIG HAGE

Hermès’ aller siste duft «Un Jardin Sur La Lagune» gjenskaper duftene i hagen som ligger rett ved en lagune i Italia. Planten pitosporum, magnolia, liljer, sjø og trær er noter i parfymen. Pust dypt inn, og senk skuldrene helt ned (kr 910, EdT, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

VOLUMINØSE BRYN

I 2002 var Dior banebrytende da de lanserte Diorshow Mascara, den første maskaraen med oversized børste. Dior elsker volum, og denne gangen har de ført volumet over på brynene. Pump’n’Brow inneholder en formula som er beriket med mikrofiber og pleiende vitaminer som B5 og B8. Brynsmaskaraen skal gi brynene en naturlig fylde (kr 290).

Her er ukas skjønne nyheter

KOMPLETT PALETT

François Nars’ vårlige skyggepalett spiller på de vakreste tonene. Paletten skal passe alle hudtoner, og selv om det er en nedtonet fargepalett, er det enkelt å variere uttrykket ved å kombinere matte, varme, kalde, metalliske og skimrende skygger (kr 530, Skin Deep Eye Palette).

Her er ukas skjønne nyheter

PRIMA PRIMER

The Leveler er en av Beautyblenders nye primere. Den er super å bruke for de fleste nå som det er varmere i været. Den matter ned, jevner hudtonen og minimerer porer umiddelbart, og jobber også med disse utfordringene over tid med blant annet niacinamide og trollhassel (kr 360, Pre-Touch Primers).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Absolue Precious Cells Rose Lotion
Dette er en beroligende gel beriket med en blanding av roseekstrakter, rosevann og ekte rosebladekstrakter. Gelen funger som en fuktighetsgivende toner som du påfører rett etter rens og før kremen din. Klapp to dråper på huden, eller påfør et tykkere lag om huden føles ekstra tørr og irritert. Veldig drøy (kr 960).
(–) Litt tungvint å få produkt ut av flasken.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer