Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Nye parfymer, oransje neglakk og leppestifter til å spise opp!

SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på alle nyhetene fra skjønnhetsverdenen! Foto: Loccitane
SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på alle nyhetene fra skjønnhetsverdenen! Foto: Loccitane Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: KK-journalist: - Jeg sluttet å vaske håret. Slik gikk det

Nydelig blush

Rougen L’Orchidée er en av Sisleys vakre klassikere. Den har også en highlighter-effekt som den får fra perler, mens ekstrakter fra hvit lilje sørger for litt pleie. Corail er den aller nyeste fargen, og vi synes den er virkelig lekker (kr 860). Smelter inn i huden. Høy pris.

Her er ukas skjønne nyheter

Fire nye

Maison Lancôme er Lancômes mest eksklusive parfymer, inspirert av den velduftende hagen til Armand Petitjean, grunnleggeren av merket. I Vallières dyrket og samlet han på sjeldne planter, noe parfymørene bruker som utgangspunkt når de utvikler nye dufter. De fire nye tilskuddene nå er Patchouli Tonka, Pivoines Printemps, Figues Sorbet og Magnolia Rosae (kr 1700).

Her er ukas skjønne nyheter

Proff peeling

Den amerikanske dermatologen Dr. Dennis Gross sies å være han som innførte peelinger som kunne utføres i lunsjpausen, altså behandlinger som ikke gir huden mye nedetid. Hans peelinger er blant de mest solgte i USA, og siden han mener at peeling er veien til sunn hud, har han laget peelservietter til hjemmebruk. De skal brukes hver dag etter rens, slik at huden alltid er fri for døde hudceller (kr 800 for 30).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA: Oransje neglelakk

En av sesongens heteste lakkfarger! Frisk og veldig sommerlig – helt nydelig til gyllen hud.

1. Pleie, farge, over- og underlakk i ett (kr 170, Orly Breathable, Summer Fling). 2. Farge inspirert av Tokyo (kr 200, Opi, Tempura-ture is Rising). 3. Luksuriøs og tropisk med den sterkeste fargen (kr 240, Ysl, Orange Transe)
1. Pleie, farge, over- og underlakk i ett (kr 170, Orly Breathable, Summer Fling). 2. Farge inspirert av Tokyo (kr 200, Opi, Tempura-ture is Rising). 3. Luksuriøs og tropisk med den sterkeste fargen (kr 240, Ysl, Orange Transe) Vis mer

Human+Kind

Fiffig navn på noen lekre produkter som både er bra for huden og naturen. Produktene er bærekraftige, det vil si at emballasjen er gjenvinnbar, ingrediensene skal være trygge, de er ikke testet på dyr og er naturlige – for å nevne noe. Hva med en deilig Body Soufflé etter en forfriskende dusj med appelsin- duftende vask (kr 150 og 90)?

Her er ukas skjønne nyheter

Til å spise opp!

L’Occitane lanserer sminke for leppene basert på oljer fra frukt og bær. Du kan velge mellom pleiende balmer med litt farge og leppestifter med mer farge, og de kommer i mange forskjellige nyanser (kr 200–230).

Her er ukas skjønne nyheter

KK Testen

Hva: Stayve BB Glow, kommer i fem farger
Hvor: Youngskin

Dette er det nyeste fra koreanske kosmetologer. BB Glow er en behandling der serum blir levert ved hjelp av en microneedlingpenn. Ideen er at du skal slippe å bruke foundation. Du får en kortvarig effekt på tre til sju dager ved første behandling. For å få langvarig effekt på opptil seks måneder anbefales det en kur på fem ganger med to ukers mellomrom. Vår testperson fikk best effekt etter tre dager, og ble spurt hvilken foundation hun brukte, men hadde ingenting på. Testet én gang (fra kr 1000 per behandling).
(–) Noen vil oppleve litt nedetid på grunn av microneedlingen. Behandlingen bør tas rundt tre dager før en spesiell anledning..

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer