Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Sjekk ut disse må ha-produkter til sommeren!

SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse må ha-prduktene til sommeren! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse må ha-prduktene til sommeren! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Solkrem som forfiner huden

Dagkrem med solfaktor som i tillegg gjør hudtonen jevnere.

1. Gir glød (kr 695, Dermalogica, Prisma Protect SPF 30).

2. Anthelios Pigmentation Tinted Cream SPF 50+). Med farge som tilpasser seg (kr 1000, Priori, Tetra FX250). 3. Farget solkrem som behandler pigmentering (kr 230, La Roche-Posay.
1. Gir glød (kr 695, Dermalogica, Prisma Protect SPF 30). 2. Anthelios Pigmentation Tinted Cream SPF 50+). Med farge som tilpasser seg (kr 1000, Priori, Tetra FX250). 3. Farget solkrem som behandler pigmentering (kr 230, La Roche-Posay. Vis mer

Eteriske oljer

Eteriske oljer fra lavendel, neroli og damaskrose gjør dusjen til en sensorisk opplevelse. Gelene stripper ikke huden for fukt slik at den føles stram og tørr, det har vi testet (kr 150, Decléor, Bath & Shower Gel).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Beskytt håret

Wella Invigo UV Hair Color Protection Spray skal beskytte hårfargen og håret generelt med Pro-vitamin B5 og vitamin E. Dessuten dufter den sommer (kr 200).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Duftterapi

Biotherm Bath Therapy har et stort sortiment av deilige produkter for hele kroppen. Når du trenger en liten oppfrisker – og hendene samtidig trenger pleie – da er det bare å smøre dem med disse velduftende håndkremene. Velg mellom bær og rosmarin, ingefær og peppermynte eller grapefrukt med salvie (kr 95).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Aqua Allegoria

Hvert år siden 1999 har Guerlain lansert nye Aqua Allegoria-dufter. De oser alle av sol og sommer, og er inspirert av blant annet hager. Noen dufter beholder de over flere år, mens andre lever livet som sommerfugler. Årets godsaker er Flora Cherrysia med Nashi-pære, kirsebærblomst og hvit musk, Coconut Fizz med kokosvann, vannmelon og sandeltre og til slutt Ginger Piccante med ingefær, rose og sedertre (kr 760, 75ml).

Her er ukas skjønne nyheter

Inspirert av Sahara

Man kan trygt si at to verdener møtes i Huxley. Det koreanske merket har forelsket seg i berberkvinnenes skjønnhetshemmeligheter, og bruker ekstrakter fra kaktus og olje fra kaktusfiken i sine produkter. Som for eksempel i denne oljeessensen (kr 420, Secret of Sahara Oil Essence).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Hand Care Anti-Aging Concentrate SPF 30
Eksklusiv håndkrem spekket med planteekstrakter som skal behandle pigmentflekker, samt gjøre årene og linjene mindre synlige. Beskytter med antioksidanter fra planter, alger og SPF 30 (kr 1210). Allerede etter tre dager var eksemlignende utslett borte og årene mindre framtredende.
Minus: Ekstremt høy pris for en håndkrem, men dette er en behandling for hendene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer