Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi har sjekket ut en ny parfyme, øyeskygge og blå maskara!

SKJØNNE NYHETER: Er du klar for å finne fram den blå maskaraen? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Er du klar for å finne fram den blå maskaraen? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

JA TAKK, BEGGE DELER!

Ofte har det vært slik at et mattende produkt også gjør at huden føles tørrere. Diors Backstage Primer matter ned huden, men den gir også masse fukt. Dessuten er den transparent (kr 345).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

AMSTERDAM

Rituals lanserer en eksklusiv kolleksjon i samarbeid med Rijksmuseum i Amsterdam. På 1600-tallet var Amsterdam en global handelsby der asiatiske luksusvarer, duftende krydder, eksotiske blomster, porselen og luksuriøse tekstiler ble en del av bykulturen.

Delft Blue-vasen som du kan kikke på Rijksmuseum, er inspirasjonen bak flakongene, mens duften er sammensatt av tulipaner, pepper, sandeltre og japansk yuzu (fra kr 105).

POLO BLUE

En klassiker fra Ralph Lauren. Denne sommeren kan mannen din nyte spesialutgaven Blue Gold Blend EdP med ren ingefær, salvie og røkelse, i tillegg til noter som grønt eple, lavendel, kardemomme og vetiver (kr 530, 40 ml).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KORREKTURLAKK

Nail Polish Corrector Pen fra Isadora er et skikkelig smart produkt. Den fjerner lakksøl enkelt og uten aceton, og kan brukes på både naturlige og falske negler. Refilltuppen gjør at du raskt kan bytte ut tuppen når den er brukt opp (kr 80).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

PEN PALETT

Lancôme står for eleganse, og skyggepaletten Bleu Hypnotique i rojale farger er intet unntak. Bruk den lyse som base før du markerer øynene med blått som en liner eller som skygge. Den mørkeblå kan brukes til å korrigere eller dempe styrken på fargen. Gullet legger du i øyekroken (kr 500).

BLÅ MASKARA

Supertrendy denne sommeren! Gå «all in», eller legg en svart maskara med et strøk blått over.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-TESTEN

Hva: Biologique Recherche
Hvor: Elite Helse Medispa

Særegent fransk merke som har 40 år med historie, der kunnskapen til en biolog, en fysioterapeut og en lege møtes. Alt utvikles på egne laboratorier, og siden massasje er en essensiell del av deres filosofi, har hvert steg i produktpåføringen sin egen teknikk. Vi har testet en behandling der resultatet er en fysisk løftet og utglattet hud. Deres varemerke er å bruke kaldpressede oljer, og at produktene ikke varmes opp. De er svært konsentrerte, og produktene vi har testet, har en usedvanlig oppstrammende effekt (fra kr 400).

(-) Duftene er ikke kamuflert, så derfor lukter produktene det de er satt sammen av – på godt og vondt. Produktene skal legges i mange lag, så regn med en litt høy sluttsum.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer