Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Sjekk ut disse må ha-produktene!

SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse deilige produktene! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse deilige produktene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Velbalansert sommerduft

Sundazed er navnet på det svenske parfymehuset Byredos siste duft. Det er virkelig duften av sommer, men på en myk, behagelig og skandinavisk måte. For hvem kan motstå duften av mandarin, sitroner, neroli og arabisk sjasmin? Sukkerspinn og en dash med hvit musk demper syrligheten på en myk og deilig måte (kr 1850, 100 ml, EdP/heavenscent.no).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Salt for alt

Havsalt fra Klinta er blandet med urter, blomster og eteriske oljer som sansene dine virkelig vil sette pris på. Saltet er siktet for hånd slik at alle utrensende og stimulerende egenskaper skal være i behold. Bruk den som tørrskrubb, tilsett litt olje for oljeskrubb, bruk i fotbad eller hell litt i posen som følger med for duftens skyld (kr 110).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Sminkeskin

Lekre paletter som er perfekt for deg som liker å leke deg med makeup. 1. I anledningen Nars’ 20-årsjubileum av fargen Orgasm lanseres Endless Orgasm Palette (kr 485). 2. Rms Beautys multifunksjonelle palett Pop Collection med kremprodukter (kr 520). 3. Samarbeid mellom Lancôme og den italienske moteprofilen Chiara Ferragni (kr 620).

I anledningen Nars’ 20-årsjubileum av fargen Orgasm lanseres Endless Orgasm Palette (kr 485). FOTO: Produsenten
I anledningen Nars’ 20-årsjubileum av fargen Orgasm lanseres Endless Orgasm Palette (kr 485). FOTO: Produsenten Vis mer
Rms Beautys multifunksjonelle palett Pop Collection med kremprodukter (kr 520). FOTO: Produsenten
Rms Beautys multifunksjonelle palett Pop Collection med kremprodukter (kr 520). FOTO: Produsenten Vis mer
Samarbeid mellom Lancôme og den italienske moteprofilen Chiara Ferragni (kr 620). FOTO: Produsenten
Samarbeid mellom Lancôme og den italienske moteprofilen Chiara Ferragni (kr 620). FOTO: Produsenten Vis mer

Jevn påføring

Dette produktet kan brukes på alt fra serum til SPF og solfaktor. Skin Up er en såkalt forstøver som ved hjelp av ultralyd fordeler høyteknologiske og konsentrerte produkter på huden i mikropartikler. Fordelen er at påføringen blir jevn, produktet klisser ikke, og det trekker lenger ned i huden (kr 1915, Phil Pharma, Skin Up Classic).

Smart foundation

Beauty Blender er først og fremst kjent for sine myke, fargerike sminkeverktøy laget av skumgummi. De har også utviklet denne kule foundation-flakongen som gjør at du kan blende foundation rett på flasken – i stedet for på hånden (kr 450, Bounce).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Kokos og vanilje

Hva er vel mer sommerlig enn duften av kokos og vanilje? Dewy Set Setting Spray dufter nettopp det. Den er laget for å få sminken til å smelte sømløst inn, men siden den inneholder mye fuktighetsgivende glyserol, fungerer den også som en forfriskende spray ut over dagen (kr 295, Anastasia).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Style Dry, Blot & Go
Tynne papirark som fjerner overflødig olje fra huden, har vært på markedet i flere år. Style Dry er rett og slett det samme, men for håret. Engangsserviettene har en overflate med tørrsjampo som du gnir over hårrøttene. Enkle å ha med i vesken eller gymbagen (kr 100 for pakke med 11). Gir litt lite i forhold til en spray med tørrsjampo, men fjerner det verste av overflødig olje.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer