Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Ansiktsmaske som kun trenger å sitte på i ett minutt? Ja, takk!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

ROUGE

Med sine seks nye Joli Blush oppfordrer Clarins deg til å variere fargen du bruker i kinnene oftere. Ideen er at du kan bytte på rouger slik du kanskje bytter på leppestifter (kr 360).

Her er ukas skjønne nyheter

IDOLE

Flakongen er med sine 15 mm verdens smaleste parfymeflakong. På utvalgte steder kan du fylle opp flasken igjen fra parfymefontenen Le Recharge når den er tom. Duften har fire varianter av rose sammen med pære, bergamott, sjasmin, patsjuli, hvit musk, vanilje og sedertre "(kr 800, 50 ml, Idôle, Lancôme, EdP).

Her er ukas skjønne nyheter
Her er ukas skjønne nyheter

RETOUCH

Hyaluronsyre er basen i Intraceutials’ fem nye Retouch-serumer. Hvert serum har sin spesifikke funksjon som passer til ulike deler av ansiktet. For eksempel skal «Lines» gjøre linjer mykere, mens «Highlight» både demper rødhet og fungerer som highlighter. Alle kan kjøpes hver for seg eller samlet i et starterkit (kr 3500 for alle fem).

Her er ukas skjønne nyheter

BLÅ SKYGGEDRØM

Vi digger denne paletten fra Sothys, som kommer i høst. Fargene er pigmenterte og glir godt på huden. Bruk den matte, nude fargen som base, og så bygger du opp skyggen med de andre fargene etter ønske (kr 495, No 50).

Her er ukas skjønne nyheter

ETT MINUTT

Det er alt Diors Dreamskin Care & Perfect 1-minutte Mask trenger for å gi huden din glød. Masken relanseres etter testing av hele 800 formularer. Inneholder blant annet sheasmør og vitamin B3, samt plantene opilia og longoza (kr 650).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA: Selvbruning

Den beste måten å forlenge sommerfargen på!

Mousse fra Ida Warg, kr 180
Mousse fra Ida Warg, kr 180 Vis mer
Dråper til kroppskremen fra Tan Luxe, kr 540
Dråper til kroppskremen fra Tan Luxe, kr 540 Vis mer
Tørrolje med kokosduft fra Bondi Sands, kr 260
Tørrolje med kokosduft fra Bondi Sands, kr 260 Vis mer

KK TESTEN

Hva: Foreo, Luna 3
Den største forbedringen på Luna 3 er at den er blitt digital. Alt styres via Foreo-appen, noe som er veldig enkelt. Den har fått noen tilleggsfunksjoner, og siden den er digital, kommer den også til å få enda flere funksjoner etter hvert. Vi har testet den som er for sensitiv hud, som gir en grundig rens (kr 2195).
(-) Høy engangssum, men kan lades opp igjen nesten i det uendelige.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer