Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi har testet tørrsjampopudder!

SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på det aller nyeste fra skjønnhetsverdenen. Foto: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på det aller nyeste fra skjønnhetsverdenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

STORBYINSPIRERTE

Diors høstlakker er inspirert av energien i storbyer der rå, historiske murbygninger står side om side med neonlys. Vi digger fargene, og den limegrønne Rush Hour gir uten tvil det lille ekstra til høstantrekkene (kr 260, Dior Vernis).

Her er ukas skjønne nyheter

RIKTIG VERKTØY

Om du ikke har testet å føne håret med en rundbørste før, burde du gjøre det. Håret får både en annen glans og mer volum, i tillegg til at frisyren får en ekstra schwung! Tangle Teezers børster er laget for bruk i vått hår, men ved føning bør håret likevel være to tredjedeler tørt (kr 240, Blow-Styling Round Tool).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Beroligende masker
Akkurat nå i høstlufta trenger huden masse fukt og beroligende ingredienser.

Huxley Healing Mask: Keep Calm, kr 270. SkinCeuticals Phyto Corrective Masque, kr 690. Waso Beauty Sleeping Mask, kr 495.
Huxley Healing Mask: Keep Calm, kr 270. SkinCeuticals Phyto Corrective Masque, kr 690. Waso Beauty Sleeping Mask, kr 495. Vis mer

SLANK ELEGANSE

Det er litt 30-tallseleganse over YSLs slanke, sigarettlignende leppestift. Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer finnes i 12 ulike duse nyanser av rødt som fremhever leppefargen din (kr 360).

Her er ukas skjønne nyheter

NATUR TIL HÅRET

Det amerikanske hårpleiemerket Briogeo er laget av 90-100 prosen naturlige ingredienser. De ønsker å være et kvalitetsmerke der resultatet teller, men ikke på bekostning av miljø, mennesker og dyr. Emballasjen er derfor laget av resirkulert plast, og produktene er såkalt 6-Free (fra kr 170).

Her er ukas skjønne nyheter

FJERNER RØDT

Erborian er et K-beautymerke med mange morsomme produkter. Heldigvis funker de også, og konsistensene er helt rå og drøye! Blant superproduktene er de ulike BB/CC-kremene, og CC Red Correct både justerer rødtonen i huden og roer ned med Asias vidunder-urt centella asiatica (kr 400).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: StyleDry, Dry Shampo Compact Powder
Den ser ut som en vanlig pudderdåse, men innholdet er tørrsjampo i kompakt form. Pudderet skal koster på med børsten som følger med. Den er snerten å ha med i vesken, og det er ingen fare for søl. Den er fin som en veldig lett touch up av hårfestet i luggen og tinningen.
(-) Kan aldri måle seg med en tradisjonell tørrsjampo. Pudderet er nesten for kompakt, slik at det er vanskelig å få produkt på kosten.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer