Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi har testet leppestifter som fremhever hudfargen din.

SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på det aller nyeste fra skjønnhetsverdenen. Foto: NTB Scanipx
SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på det aller nyeste fra skjønnhetsverdenen. Foto: NTB Scanipx Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

MØRK OG DRISTIG

Vårens makeup fra Lancôme er litt mørkere og dristigere enn hva vi vanligvis ser. Årets samarbeid er nemlig med motefotografene Mert & Marcus. Kolleksjonen består blant annet av sminkekit, slik som dette til øynene. Pigmentene er rå, og fargen"er mektig lekker (kr 1100, Eye Kit Set).

Her er ukas skjønne nyheter

NYTT NORSK I APOTEK

Dr. Greve, som du finner i dagligvaren, har eksistert siden 1890, og er med det en av Norges eldste hudpleiemerker. Nå lanseres Dr. Greve Pharma, som selges eksklusivt på apotek. Hudpleieproduktene er med effektive ingredienser, men filosofien er at de likevel skal være enkle å forstå. Velg mellom fem ulike linjer, alt etter hvilken hudtype du har (fra kr 100).

Her er ukas skjønne nyheter

VÅRLIGE HERREDUFTER

Både friske og dype på samme tid.

1. Hav så langt du ser! Grønn mandarin, bergamott, rosmarin, lavendel, mineraler, amber og sypress (kr 625, Giorgio Armani, Acqua di Gio Profondo, 40 ml). 2. Fra havets dyp i tropene! Grønn mango, sypress, salvie, patsjuli, ambroxan og Deep Ocean Accord (kr 530, Ralph Lauren Polo Deep Blue, 50 ml). 3. Kald sjøsprøyt! Alger, våte blader, lavendel, pære, timian og ambergris (kr 1050, Parfumerie Generale, Entre Ciel et Mer, 50 ml).
1. Hav så langt du ser! Grønn mandarin, bergamott, rosmarin, lavendel, mineraler, amber og sypress (kr 625, Giorgio Armani, Acqua di Gio Profondo, 40 ml). 2. Fra havets dyp i tropene! Grønn mango, sypress, salvie, patsjuli, ambroxan og Deep Ocean Accord (kr 530, Ralph Lauren Polo Deep Blue, 50 ml). 3. Kald sjøsprøyt! Alger, våte blader, lavendel, pære, timian og ambergris (kr 1050, Parfumerie Generale, Entre Ciel et Mer, 50 ml). Vis mer

AMPULL-KUR

Den beroligende ingrediensen Life Plankton er helt spesiell for Biotherm. Dette er en åttedagers fuktkur med hyaluronsyre, vitamin C og selvfølgelig en høy dose med stjerneingrediensen Life Plankton. Superbra! Vi ville hatt en ukekur med 14 ampuller for morgen og kveld for en skikkelig boost.

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Clinique, Even Better Lip Pop, Foundation Colour
Clinique har utviklet en egen leppestiftkolleksjon som fremhever fargen på huden din. Ved å følge et fargehjul skal du finne de tre rette fargene for deg. Leppestiftene er supergode på, sitter godt, og de fremhever virkelig huden (kr 235).
(-) Vi opplevde også at hårfargen spilte inn. Så en farge du liker og kler i forhold til huden, fungerer kanskje ikke alltid i forhold til hårfargen. Husk at brunfarge etter solen også påvirker.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer