Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi har testet vegansk deodorant!

SKJØNNE NYHETER: Denne gangen har vi blant annet tatt en titt på en leppestift som har primer innebygd i seg! Foto: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne gangen har vi blant annet tatt en titt på en leppestift som har primer innebygd i seg! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Sitter godt

Grunnen til at Pop Laquer fra Clinique sitter ekstra godt på leppene, er fordi den har innebygget primer i seg. Selv om fargen er fyldig og dekkende, føles den som en lett gloss på leppene. Finnes i flere farger (kr 235).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA: Nattpleie

Bruk natten til å gi huden det lille ekstra i form av masker og kremer.

1. Gir huden fukt og glød med safranblomst (kr 1065, Sisley, Velvet Sleeping Mask). 2. Fukter og virker beroligende (kr 340, Vichy, Aqualia Thermal Night Spa). 3. Minsker rynker og vekker opp huden (kr 480, It Cosmetics, Confidence in Your Beauty Sleep).
1. Gir huden fukt og glød med safranblomst (kr 1065, Sisley, Velvet Sleeping Mask). 2. Fukter og virker beroligende (kr 340, Vichy, Aqualia Thermal Night Spa). 3. Minsker rynker og vekker opp huden (kr 480, It Cosmetics, Confidence in Your Beauty Sleep). Vis mer

For alle

Calvin Kleins nye duft er generasjonsnøytral og unisex, men det mest spennende er fokuset på natur og miljø. Duften er vegansk, har høyt innhold av naturlige ingredienser, og forpakningen er laget av resirkulert materiale. Frisk duft med økologisk appelsin, akkord av blå te og sedertre (kr 525, EdT, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

Frisk & glad pleie

Atelier Cologne er mest kjent for sine parfymer basert på naturlige ingredienser av høy kvalitet, men de har også et utvalg av pleie for hender og kropp. Blant annen disse produktene, med en oppmuntrende duft av frukten pomelo (fra kr 185, Pomélo Paradis).

Her er ukas skjønne nyheter

Dansk ekspertise

Raz er ikke så kjent hos oss, men på grunn av sine faste innslag på dansk morgen-TV er han en av de mest kjente beauty-profilene i Danmark. Han er opptatt av naturens helbredende egenskaper, og har forsket på dem i over 15 år. Blant ingrediensene finner du til og med noen han har plukket selv. Priser fra kr 125. Vi har testet Cleansing Mask, som er mer som en eksfolierende rens med god effekt på huden.
(-) Dufter veldig naturlig, men krukken er ikke så hendig. Kan for eksempel ikke stå i dusjen.

Her er ukas skjønne nyheter

Til fingerspissene

Den kalde, dype rødfargen har et hint av rosa i seg og er superlekker! Nailberry er en neglelakk som «puster». I lakken finnes nemlig bitte små hull av oksygen som gjør at neglene holder seg sunnere enn med tradisjonell, tett lakk (kr 190, Strawberry Jam).

Her er ukas skjønne nyheter

KK-testen

Hva: Ben & Anna, Odor and Wetness Protection
Ben og Anna er et tysk par som lever etter veganske retningslinjer. De lagde sine egne deodoranter etter at de ikke fant noe som passet verken deres filosofi eller lommebok. Disse lukter godt, kommer i ulike dufter og de fungerer veldig bra. Bikarbonat reduserer lukt, mens tropisk pilerot reduserer fukt (kr 160).
(-) Pappbeholderen er litt irriterende siden den ikke holder seg på plass. Deodoranten kladder også litt.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer