Siste nytt:

Her er ukens motenyheter

Se de best kledde fra Golden Globes og se hvem som er nominert til norsk verstingpris!

UKENS MOTENYTT: Tommy Hilfiger flytter visningssted nok en gang. Les mer lengre ned i saken. Foto: Tommy Hilfiger
UKENS MOTENYTT: Tommy Hilfiger flytter visningssted nok en gang. Les mer lengre ned i saken. Foto: Tommy Hilfiger Vis mer
Publisert

Nok en uke er forbi og vi sitter som alltid igjen med mange motenyheter. Samtidig som årets Golden Globes-utdeling går av stabelen, blir sesongens Oslo Runway avlyst og de nominerte til årets Gullbarbie blir annonsert. Her er ukens motenyheter:

GOLDEN GLOBES 2019

7. januar satt vi klare her på kontoret grytidlig om morgenen for å se hvem som stakk av med de gjeve tv- og filmprisene under Golden Globes. Og selv om det er derfor verdens største kjendiser samler seg i Los Angeles denne januarkvelden, er vi like spente på å se årets rød løper-antrekk.

Psst: Se hvem som vant priser her.

Som alltid var det ekstremt mange fantastiske kreasjoner på den røde løperen. Under har vi plukket fram noen av favorittene fra prisutdelingen. Se de andre antrekkene og hvilke som ikke fikk terningkast seks denne gangen her.

LES OGSÅ: Gjør den blå maskaraen comeback her?

AVLYSER OSLO RUNWAY

I 2014 takket Oslo Fashion Week for seg etter ti år. Men, et par år senere kom nyoppstartede Oslo Runway på banen. Dette var moteuken som skulle erstatte Oslo Fashion Week. Nå har det gått sju sesonger siden det hele startet, og presse fra over hele verden har tatt turen til i Oslo for å se hva moteindustrien her har å by på.

Nå kan arrangørene bak den norske moteuken fortelle at det ikke vil gjennomføres visninger som planlagt i februar.

- Dette er en muligheten til å tilegne oss enda mer kunnskap for å kunne skape en moteuke for fremtiden. Det er viktig at vi fortsetter å være en aktuell plattform som bidrar med vekst og oppmerksomhet for den norske motebransjen. Vi gleder oss til å fortelle om planene videre og presentere innholdet for august, sier Ditte Kristensen, prosjektleder for Oslo Runway, i en pressemelding.

Foto: Oslo Runway
Foto: Oslo Runway Vis mer

TOMMY HILFIGER TIL PARIS

Det amerikanske merket Tommy Hilfiger har stelt i stand spektakulære visninger verden over hver eneste runde av Fashion Week. Til vårsesongen 2017 hadde Hilfiger invitert hundrevis av gjester til California for fest, moro og visning på brygga.

I 2018 reiste de til andre siden av kloden og stelte i stand en helt ellevill visning i Shanghai! Nå nærmer moteukene seg med stormskritt og nylig kunne Tommy Hilfiger avsløre at sesongens visning vil finne sted i Paris. Vi gleder oss til å se hva han har funnet på denne gangen!

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

Foto: Tommy Hilfiger
Foto: Tommy Hilfiger Vis mer

VICTORIA'S SECRET NOMINERT TIL GULLBARBIE

Hvert år deler organisasjonen Press ut en verstingpris til den som er best på å få unge til å føle seg verst. I fjor var det Bik Bok som stakk av med «seieren».

Grunnen til det var at organisasjonen mente kjedebutikken ikke hadde størrelser som gjenspeiler virkeligheten. I tillegg mente de at Bik Bok hadde lite mangfold i reklamene sine.

Ifølge Gullbarbies nettside stemte over 18500 ungdommer på sin Gullbarbie-favoritt i fjor. Årets nominerte er GymShark, Snapchat og Victoria's Secret.

Undertøysgiganten Victoria's Secret har vært i hardt vær i lang tid og nå er de nominert til norsk verstingpris. Hvert år steller merket i stand en undertøysvisning som trekker millioner av seere. Og hvert år får de også massiv kritikk - spesielt for deres mangel på mangfold.

- Dette showet er en fantasi. Det er 42 minutter med underholdning. Det er det det er, har Victoria's Secret-sjef Ed Razek sagt til W Magazine.

- Vi prøvde å lage en tv-spesial for plus size-modeller i 2000, men ingen brydde seg og det gjør de fremdeles ikke.

LES OGSÅ: Skuespiller kom i jeans på Golden Globes-løperen

Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Scanpix
Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer