Siste nytt:

Her er ukens motenyheter

Se de nyeste samarbeidene og kolleksjonene!

MOTENYHETER: Denne uken kan du blant annet se noen av våre favorittkolleksjoner fra London Fashion Week. Foto: Scanpix
MOTENYHETER: Denne uken kan du blant annet se noen av våre favorittkolleksjoner fra London Fashion Week. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Nok en uke er forbi og som vanlig sitter vi alltid igjen med mange motenyheter. Det som uten tvil har preget denne uken er Karl Lagerfelds bortgang. Den ikoniske Chanel-designeren gikk bort 19. februar. Du kan lese mer om livet hans lengre ned i saken.

Samtidig oppstår det flere spennende samarbeid i moteindustrien, og nå blir det også enda enklere for nordmenn å handle hos utenlandske merker. Her er ukens motenyheter:

WEEKDAY & MONKI SENDER TIL NORGE

De svenske butikkene Weekday og Monki har allerede etablert seg godt i handlegatene og kjøpesentrene rundt om i Norge. Vi har derfor syntes det har vært veldig rart at man ikke kan shoppe på nettsidene deres og få det levert i Norge.

Endelig er våre bønner hørt! Fra 19. mars kan du handle i Weekdays nettbutikk, mens på Monkis nettsider står det at norsk netthandel vil være tilgjengelig snart.

Foto: Weekday
Foto: Weekday Vis mer

KARL LAGERFELD ER DØD

En av verdens mest kjente designere er gått bort. 19. februar 2019 døde den tyske klesdesigneren Karl Lagerfeld, 85 år gammel.

Allerede i januar spekulerte flere i designerens helsetilstand da han ikke møtte opp på haute couture-visningen til Chanel. Mange kjenner nok Lagerfeld best som sjefdesigner for Chanel, men moteskaperen har jobbet for kjente merker som Tommy Hilfiger og Fendi.

Les mer om den utrolige karrieren til den ikoniske designeren her.

Karl Lagerfeld. Foto: Scanpix
Karl Lagerfeld. Foto: Scanpix Vis mer

ROBYN x BJØRN BORG

15. februar kunne svenske Björn Borg lansere sitt samarbeid med popstjernen Robyn. Kolleksjonen har fått navnet RBN og er en blanding av edgy sportswear og street fashion.

I en pressemelding sier artisten at klærne gjenspeiler kjærligheten hennes for street style og hvordan det signaliseres i ungdomskulturen.

- Jeg tenkte det ville være kult å lage en kolleksjon jeg både kan bruke når jeg løper og når jeg drar ut på byen for å danse.

TO PÅ TOPP FRA LONDON FASHION WEEK

Den britiske moteuken er forbi og vi har tatt en titt på de mange kolleksjonene som ble vist. Til slutt satt vi igjen med noen favorittantrekk fra Victoria Beckham og JW Anderson.

Sistnevnte designer presenterte noen superfine kåper vi gjerne skulle hatt til høsten. Det samme gjorde Victoria Beckham. Hun lager alltid kolleksjoner som passer rett inn i garderoben vår!

VICTORIA BECKHAM. Foto: Scanpix
VICTORIA BECKHAM. Foto: Scanpix Vis mer
JW ANDERSON. Foto: Scanpix
JW ANDERSON. Foto: Scanpix Vis mer

GINA TRICOT MINI

Den siste tiden har Gina Tricot satset på en del samarbeid, men nå tar de merket sitt ett steg videre og lanserer sin første barnekolleksjon. Den består av matchende plagg til mor og barn.

I en pressemelding forteller merket at kjedebutikken har inngått et samarbeid med barnerettighetsorganisasjonen Childhood. I kolleksjonen vil du finne noen spesialdesignede produkter der 10 prosent av inntektene går til deres arbeid med å hindre at barn blir utsatt for seksuelle overgrep.

Kolleksjonen er tilgjengelig fra 14. mars.

Her er ukens motenyheter

GANT 70 ÅR

I år fyller Gant 70 år og i den anledning har merket hentet frem syv av sine mest ikoniske plagg fra de siste syv tiårene. Vi gratulerer merket med dagen!

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer