Siste nytt:

Her er ukens motenyheter

Flere spennende samarbeid er på vei!

UKENS MOTENYHETER: Flere nye samarbeidskolleksjoner har oppstått! Foto: H&M x Love Stories
UKENS MOTENYHETER: Flere nye samarbeidskolleksjoner har oppstått! Foto: H&M x Love Stories Vis mer
Publisert

Mye har skjedd i moteindustrien den siste uken. Nye samarbeid har oppstått, nye kolleksjoner har blitt vist frem og et verdenskjent merke legger ned butikkene sine i USA!

Her er ukens motenyheter:

MUNTHE x NET-A-PORTER

3. juni vil det danske merket Munthe slippe et samarbeid med Net-a-porter i deres nettbutikk. Net-a-porter regnes som en av verdens mest anerkjente nettbutikker hvor du finner luksusmerker som Gucci, Prada og Balenciaga - bare for å nevne noen.

Foto: Munthe
Foto: Munthe Vis mer

TOPSHOP LEGGES NED I USA

Det er ikke lett å drive butikk i dag, og nå legger britiske Topshop ned alle butikkene sine i USA, samt 23 butikker i Storbritannia.

Det er ikke sikkert når butikkene vil forsvinne, men byer som New York, Los Angeles, Las Vegas og Miami vil miste sine Topshop-butikker på sikt.

Dette kommer etter at mannen bak det hele, Sir Philip Green, ble anklaget for å ha vært rasistisk, samt for å ha fysisk og seksuelt misbrukt flere av sine ansatte. Ifølge The Guardian skal han ha gitt flere av dem penger for å ikke si noe.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

H&M x LOVE STORIES

Den svenske kjedebutikken har tidligere samarbeidet med nederlandske Love Stories om en undertøyskolleksjon. Og nå er de klare med en badetøyskolleksjon i starten av juni.

I en pressemelding forklarer de to merkene at badetøyet er inspirert av Slim Arons berømte fotografier av 70-tallets bassengscener, samt Love Stories-designer Marloes Hoedemans ferier på Ibiza.

Foto: H&M x Love Stories
Foto: H&M x Love Stories Vis mer
Foto: H&M x Love Stories
Foto: H&M x Love Stories Vis mer

FENTY

Rihanna har laget flere kolleksjoner under navnet Fenty, men hver gang har de vært i samarbeid med et annet merke - deriblant Puma og Savage. Nå har hun startet sitt eget sminkemerke ved navn Fenty Beauty, og er nå også klar med sin første kleskolleksjon uten en eneste samarbeidspartner.

Vel, bortsett fra at merket vil befinne seg under paraplyen til luksusgruppen LVMH. Fenty er med det det første merket LVMH har grunnlagt siden Christian Lacroix i 1987. Men ikke nok med det! Rihanna blir den første kvinnen som starter sitt eget merke under LVMH og vil bli den første mørkhudede kvinnen som leder et av luksusgruppens merker.

Rihanna. Foto: Scanpix
Rihanna. Foto: Scanpix Vis mer
Se dette innlegget på Instagram

FENTY.com

Et innlegg delt av FEИTY (@fenty)

TISE & AMNESTY

Maria Mena, Celine Aagaard, Pia Tjelta og KKs egne Ingeborg Heldal er blant damene som har donert et signaturplagg fra sin garderobe til Tise og Amnesty. Disse klærne kan bli dine hvis du blir med og støtter kampen for kvinners abortrettigheter i Argentina med en signatur på www.amnesty.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer