Nye kolleksjoner og samarbeid:

Her er ukens motenyheter

Sjekk ut disse spennende samarbeidskolleksjonene!

UKENS MOTENYHETER: Du finner blant annet mange fine, nye kolleksjoner. Foto: H&M
UKENS MOTENYHETER: Du finner blant annet mange fine, nye kolleksjoner. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er i skikkelig motemodus her i hovedstaden ettersom den nye, norske moteuken Fushion gikk av stabelen nettopp denne uken. Du kan lese mer om Fushion nede i saken.

Blant nyhetene som ble presentert, var en rekke samarbeidskolleksjoner. Det er alltid like spennende! Sjekk ut alle nyhetene fra uken her:

KRISTINE ULLEBØ x SYSTER P

I slutten av august er samarbeidet mellom influenser Kristine Ullebø og Syster P i butikk. Sammen har de skapt en rekke smykker i sølv og gull. I en pressemelding forteller Ullebø at hun ønsket å lage smykker som fint kan bæres på klubben en fredagskveld, samt på en helt vanlig hverdag.

- Jeg elsker de smykkene man har på seg helt til man legger seg på kvelden, for å så våkne igjen morgenen etter og putte de tilbake på kroppen hvor de hører til. De smykkene man blir ordentlig glad i. Som med tiden nesten blir som en del av deg.

KRISTINE ULLEBØ x SYSTER P. Foto: Syster P
KRISTINE ULLEBØ x SYSTER P. Foto: Syster P Vis mer
Foto: Syster P
Foto: Syster P Vis mer

NY MOTEUKE I OSLO

De siste årene har Oslo Runway representert Norge når det kommer til moteuker. I vinter fikk vi beskjed om at det kom til å skje noen endringer i den norske moteuken, og denne uken fikk vi se nettopp hva det var.

For første gang ble Fushion stelt i stand - en festival for mote og kunst. I løpet av uken som har gått, kunne folk delta på motevisninger og kunstutstillinger - noen ganger en kombinasjon av de to.

Det blir spennende å se hva som skjer til neste sesong!

ESP. Foto: Fushion
ESP. Foto: Fushion Vis mer
AVENUE. Foto: Fushion
AVENUE. Foto: Fushion Vis mer

JENNY SKAVLAN x PIERRE ROBERT

Den norske mote- og kunstfestivalen Fushion ble avsluttet med lanseringen av Jenny Skavlans samarbeidskolleksjon med Pierre Robert. Kolleksjonen består av basisplagg som alltid kan henge i klesskapet ditt.

- Jeg er lidenskapelig opptatt av løsninger på hvordan man kan få et mer miljøvennlig klesforbruk. Det viktigste er å kjøpe mindre og smartere. Reduce, repair, recycle and resell. Noen plagg må man jo kjøpe nytt, basisplagg som er tett på kropp og som brukes hyppig. Og da synes jeg det er skikkelig kult å få lage gjennomtenkte og tidløse plagg på en etisk og miljømessig forsvarlig måte for Pierre Robert, sier Jenny Skavlan i en pressemelding.

JENNY SKAVLAN x PIERRE ROBERT. Foto: Renate Torseth
JENNY SKAVLAN x PIERRE ROBERT. Foto: Renate Torseth Vis mer
JENNY SKAVLAN x PIERRE ROBERT. Foto: Renate Torseth
JENNY SKAVLAN x PIERRE ROBERT. Foto: Renate Torseth Vis mer

H&M STUDIO AW19

5. september er H&Ms nye Studio-kolleksjon «Magical Realism» i salg. I denne omgang skal H&Ms designere ha hentet inspirasjon fra dramatikk og kvinnelig overjordiskhet.

- Vi ble inspirerte av tanken på å finne frem til magien i hverdagen. Hvert plagg i denne kolleksjonen er designet for kvinnen som ønsker seg en tidløs og varig garderobe, som også inkluderer sarte plagg og spirituelle elementer, sier Angelica Grimborg, H&M Studio Concept Designer, i en pressemelding sendt ut av det svenske merket.

Foto: Christian MacDonald

HOLZWEILER x SKAPPEL

Flere merker er godt i gang med å slippe sine høstkolleksjoner, og Holzweiler er blant dem. Til denne sesongen har det norske merket samarbeidet med strikkemerket Skappel.

Maria Skappel Holzweiler er gift med Andreas Holzweiler og designer for Holzweiler. Hun er også datteren til Dorthe Skappel, som driver Skappel. Sammen har de skapt tre produkter sammen hvor hvert produkt kan brukes front-to-back. En side skal representere Holzweiler, den andre Skappel.

Foto: Holzweiler x Skappel
Foto: Holzweiler x Skappel Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer