Mote:

Her er ukens motenyheter

Det er mange nye, spennende kolleksjoner på vei!

UKENS MOTENYHETER: Sigrid samarbeider med Devold! Foto: Devold
UKENS MOTENYHETER: Sigrid samarbeider med Devold! Foto: Devold Vis mer
Publisert

Som alltid skjer det mye i motebransjen. Og vi ser ofte at nye, spennende samarbeid oppstår. Denne uken har det vært spesielt mange. Bare ta en titt her:

Lindex' rosa sløyfe-kolleksjon

Nok en gang samarbeider Kreftforening med Lindex for å skape en kolleksjon i forbindelse med Rosa sløyfe-aksjonen i oktober. Denne måneden vil 10 prosent av omsetningen fra kolleksjonen gå til Rosa sløyfe.

Kolleksjonen består av 19 plagg hvor du finner alt fra strikkeplagg til bluser og skjørt. Alt er i salg fra 27. september.

Foto: Lindex
Foto: Lindex Vis mer

Pernille Teisbæk med skokolleksjon

I februar 2020 lanserer den danske moteprofilen Pernille Teisbæk en skokolleksjon sammen med Gia Couture Firenze. Kolleksjonen består av tre forskjellige sko i fem farger. Under får du en liten smakebit på hva vi har i vente!

Jamina Blipp for Cubus

Jamina og Stian Blipp ble for ett år siden foreldre til Noelle. Nå har Jamina sammen med Cubus plukket ut sine favoritter fra deres kolleksjon. Ifølge pressemeldingen sendt ut av Cubus, skal plaggene i kolleksjonen følge Responsible Wool Standard, som stiller krav til dyrevelferd og produksjon.

Foto: Cubus
Foto: Cubus Vis mer

Undertøy av kaffegrut

Årets julegave til herrene? Bærekraftig klesproduksjon er en høy prioritet hos mange merker, og nå har Björn Borg kastet seg på. Denne høsten lanserer de undertøy som er laget av kaffeavfall.

«Ved å bruke teknologien til S.Café® - en bærekraftig bedrift som samarbeider med lokale kaffebarer for å resirkulere deres brukte kaffegrut - lager Björn Borg nå undertøy av høy kvalitet fra 100% gjenbrukbart materiale. Ikke bare er dette materialet bra for planeten og har en betydelig mindre innvirkning på miljøet, det gir også høy UV-beskyttelse, minsker lukt og er raskt absorberende», står det i pressemeldingen sendt ut av Björn Borg.

Foto: Björn Borg
Foto: Björn Borg Vis mer

H&M x Pringle of Scotland

H&M har samarbeidet med Pringle of Scotland. Resultatet er en kolleksjon bestående av strikkeplagg med en sporty vri. Kolleksjonen er tilgjengelig fra 3. oktober!

Foto: H&M
Foto: H&M Vis mer

Sigrid fronter Devold

Det er ikke ofte vi ser Sigrid i elleville sceneantrekk. Har vi egentlig noen gang gjort det? Uansett antrekk, vi elsker Sigrid og vi elsker at hun er tro til seg selv. Hun går ofte for en enkel t-skjorte og et par jeans på scenen og ser helt rå ut.

Nå har hun inngått et samarbeid med Devold for å fronte deres nyeste konsept «Stay original». I en pressemelding forteller Devold at hun debuterte som modell for dem allerede som tiåring. Med denne kampanjen håper de å inspirere og oppfordre eventyrlystne nordmenn til å være tro mot seg selv.

Foto: Devold
Foto: Devold Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer