Mote:

Her er ukens motenyheter

Kjendisfavoritt kommer til Norge, og Blogg.no vant årets verstingpris!

UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer ny Studio-kolleksjon og vi har tatt en titt! Foto: H&M
UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer ny Studio-kolleksjon og vi har tatt en titt! Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe nytt i motebransjen! Denne uken byr blant annet på nye kolleksjoner, norsk modelldebut i utlandet og nylansering i Norge!

H&M Studio

20. februar er den splitter nye Studio-kolleksjonen til H&M i salg, og denne våren byr de på sperke farger og en av sesongens hotteste trender. Blått og rosa er blant fargene du kan bemerke deg, men legg også merke til den croppede blazeren!

Dette er en trend vi har sett mye av den siste tiden, men fremover nå kommer det nok til å ta enda mer av.

«SS20-kolleksjonen er inspirert av den eventyrlystne kvinnen som gjerne surfer, klatrer og liker å utforske nye ting. Kolleksjonen er både rå og raffinert: naturlige materialer med rå kanter er mikset med elegante elementer, som skinnende metall og futuristisk tilbehør. Kolleksjonen er allsidig og man føler frihet i måten den kan styles på. Vi ønsker at kundene våre skal føle at alt er lov», sier Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M, via en pressemelding sendt ut av den svenske kjedebutikken.

A.P.C. x PERSOL

Persol lanserer et samarbeid med motemerket A.P.C. Sammen har de laget en solbrillekolleksjon hvor produktene kommer i tre ulike farger av 649-modellen til Persol. Ifølge en pressemelding ble denne modellen opprinnelig designet for trikkefører i Torino, Italia, i 1957.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer