Her er ukens motenyheter

Verdenskjent merke er på vei til hovedstaden!

UKENS MOTENYHETER: Nye samarbeid, nye butikker og nye, grønne tiltak. Vi har oppsummert uka! Foto: Scanpix
UKENS MOTENYHETER: Nye samarbeid, nye butikker og nye, grønne tiltak. Vi har oppsummert uka! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Som alltid skjer det mye i motebransjen. Nye samarbeid oppstår, nye butikker ankommer Norge og flere designere begynner å tenke mer bærekraftig. Denne uken har vært intet unntak - bare se her:

BA&SH TIL OSLO

Den eksklusive gaten Promenaden Fashion District i Oslo blir bare større og større. Nå er det franske merket ba&sh klare for å innta gaten med to butikker!

Navnet ba&sh er inspirert av navnene Barbara Boccara og Sharon Krief, de to venninnene som driver merket sammen. I en pressemelding forteller Annette Lund, CEO i Promenaden Fashion District, at de har hatt et stort ønske om å få inn dette merket.

– Vi er veldig glade for at det er flere internasjonale merker som har valgt å åpne butikker i Oslo den siste tiden.

PELS I CALIFORNIA

Fra 2023 vil det være forbudt å selge pels i California. Det skriver Reuters. California er dermed den første staten som forbyr dette etter at guvernør Gavin Newson skrev under på den nye loven 12. oktober.

Til Melk og Honning forteller Live Kleveland, kommunikasjonsleder i Dyrevernalliansen, at hun håper flere stater følger etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer