Nye kolleksjoner og butikker:

Her er ukens motenyheter

Nå tilbyr kjente designere utleie!

UKENS MOTENYHETER: Camilla Pihl åpner butikk i Prinsens gate i Oslo. Foto: Camilla Pihl Wear
UKENS MOTENYHETER: Camilla Pihl åpner butikk i Prinsens gate i Oslo. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer
Publisert

Som alltid skjer det mye i motebransjen. Nye kolleksjoner oppstår, nye butikker ankommer Norge og flere designere begynner å tenke mer bærekraftig. Denne uken har vært intet unntak - bare se her:

LEIE BY MALENE BIRGER?

Nå blir det mulig! Danske By Malene Birger har skjønt at det å leie er populært, og fra nyåret vil det bli tilgjengelig i Norge. Plattformen har fått navnet «Rent the Look» og vil tilby de beste festklærne fra kolleksjonene.

Gjenbruk blir stadig mer og mer i fokus for designerne. Nylig lanserte også den Oslo-baserte designeren Nina Jarebrink at hun åpner opp for utleie av sine festklær.

Fra 24. oktober vil det bli mulig å leie unike plagg og tilbehør. I en pressemelding sendt ut av designeren kommer det frem at plaggene som lånes ut vil bli vasket med miljømerket vaskemiddel.

BY MALENE BIRGER. Foto: NTB Scanpix
BY MALENE BIRGER. Foto: NTB Scanpix Vis mer

CAMILLA PIHL ÅPNER BUTIKK

Camilla Pihl får til det meste! Ikke bare har hun sin egen bok, sitt eget hudpleiemerke, sitt eget nettmagasin, hun har også sitt eget klesmerke som nå skal få sin egne butikk!

I Prinsens gate i Oslo, rundt butikker som Holzweiler, FWSS og Maanesten, har Camilla Pihl Wear funnet sin plass. 25. oktober åpner dørene på første gang.

- Jeg er spent, stolt og ivrig etter å få åpnet dørene. Dette er en drøm for meg som nå går i oppfyllelse, sier Pihl i en pressemelding.

Foto: Camilla Pihl Wear
Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer

STADIUM OUTLET TIL NORGE

24. oktober åpner Stadium Outlet sin aller første butikk i Norge. Nærmere bestemt Kristiansand. Senere dette året åpner de også opp i Moss. Etter disse åpningene vil Stadium Outlet ha hele 57 butikker i Sverige, Finland og nå Norge.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

ARKET MED GJENBRUKSKOLLEKSJON

Vi venter fortsatt spent på om Arket åpner en butikk på det norske markedet, men vi er fremdeles veldig fornøyde med at de i vår begynte å sende til hit.

Nå har de lansert en kolleksjon med lett yttertøy som har fått navnet Upcycled Down Collection. Det som gjør kolleksjonen ekstra spesiell, er at plaggene er laget av gjenbruksmaterialer. I en pressemelding forteller merket at du i tøyet finner brukt dun og fjær som er vasket i naturlig varmt termisk vann og uten kjemikalier.

Foto: Arket
Foto: Arket Vis mer

COS ARCHIVE EDITION

Denne høsten slipper det svenske merket COS en kolleksjon ved navn Archive Editions, Inspired by Bauhaus. Kolleksjonen er en hyllest til Bauhaus' hundreårsjubileum hvor COS gir et tilbakeblikk på sine 12 år med plagg som er inspirert av kunstnerne til Bauhaus.

Foto: Archive Editions, Inspired by Bauhaus/COS
Foto: Archive Editions, Inspired by Bauhaus/COS Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer