Nye kolleksjoner og samarbeid:

Her er ukens motenyheter

En ny butikk er på vei til Oslo!

NYTT SAMARBEID: Line Langmo og Line of Oslo har laget en kolleksjon sammen. Foto: Line of Oslo
NYTT SAMARBEID: Line Langmo og Line of Oslo har laget en kolleksjon sammen. Foto: Line of Oslo Vis mer
Publisert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe i motebransjen. Ofte er det nye kolleksjoner og samarbeid som står i fokus - noe som også er tilfellet denne gangen! Her er ukens motenyheter:

H&M x Johanna Ortiz

Det er kanskje snø her til lands, men for designer Johanna Ortiz er det sommer som står i fokus. Sammen med H&M har hun designet en kolleksjon i herlige sommerfarger med flotte print. Fire kjoler kommer i butikk 3. desember, men i mars vil det komme en komplett kolleksjon. Vi gleder oss!

Foto: H&M
Foto: H&M Vis mer

Victoria Beckham Beauty

Victoria Beckham har gått fra å være i den mest populære jentegruppa i verden til å eie sitt eget moteimperium. Spice Girls-stjernen har hatt stor suksess med klesmerket sitt «Victoria Beckham», men nå er hun klar for å ta det ett steg videre.

I disse dager er Posh nemlig på en presseturné for å lansere skjønnhetsmerket sitt «Victoria Beckham Beauty». Nettsiden er allerede oppe og vi synes det ser veldig bra ut!

Foto: Victoria Beckham Beauty
Foto: Victoria Beckham Beauty Vis mer

Give Back Friday

Som et motsvar til Black Friday, salgsdagen vi har hentet fra USA hvor butikker og nettbutikker frister med tilbud, har varehuset Eger satt i gang Give Back Friday. Tidligere har de samarbeidet med Fretex og Maritastiftelsen, men i år er det Blå Kors og deres arbeid med barn som gruer seg til jul som står i fokus.

I en pressemelding sendt ut av Eger, kommer det frem at de på Black Friday vil dele ut pepperkaker på Egertorget i Oslo og samtidig opplyse om tidgiver-kampanjen «Et annerledes juleønske».

Foto: Eger / Blå Kors
Foto: Eger / Blå Kors Vis mer

Line of Oslo x Line Langmo

Sammen med Line of Oslo har Line Langmo designet en kolleksjon bestående av to kjoler og fire bluser. I pressemeldingen sendt ut av Line of Oslo står det at kolleksjonen skal kunne styles til både hverdag og fest. Plaggene er i butikk fra midten av desember.

Foto: Line of Oslo
Foto: Line of Oslo Vis mer

Lululemon til Norge

Det canadiske merket Lululemon kommer til Norge etter å ha vært på markedet siden 1998! Her finner du treningsklær både til yoga, løping og andre aktiviteter. Butikken blir å finne på Eger i Oslo.

Foto: Lululemon
Foto: Lululemon Vis mer

Bik Bok med skikolleksjon

Après Ski er navnet på Bik Boks nye kolleksjon egnet for en dag i løypa, men også til påfølgende after ski. Det er ingen tvil om at skimoten fra 70- og 80-tallet er populært på fjellet - noe Bik Bok også har forstått. Kolleksjonen er i salg fra 2. desember!

Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok Vis mer
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer