Her er ukens motenyheter

Weekday introduserer størrelsesløse jeans!

ÅPNER NEW YORK BUTIKK: Norrøna blir nabo med Prada i New York med sin nye butikk. Artisten har også designet sin egen anorakk for merket. Foto: Norrøna
ÅPNER NEW YORK BUTIKK: Norrøna blir nabo med Prada i New York med sin nye butikk. Artisten har også designet sin egen anorakk for merket. Foto: Norrøna Vis mer
Publisert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe i motebransjen. Ofte er det nye kolleksjoner og samarbeid som står i fokus, men denne gangen dreier det seg mye om bærekraft, butikkåpning og moteuke-comeback. Her er ukens motenyheter:

Norrøna åpner butikk i New York

Norske Norrøna satser stort og blir nabo med selveste Jimmy Choo og Prada i populære Soho I New York.

- Det er ingen andre norske merker siden Moods som har forsøkt lykken i new York, forteller Elisa Røtterud, Storyteller i Norrøna, i en mail.

Midt oppi det hele har også hele Norges Sigrid designet sin egen anorakk for anledningen. Artisten er ikke fremmed for å stille i slike type plagg på scenen - noe som falt godt i smak hos en av våre journalister da hun var på konserten hennes - bare se her!

Fjong får millionstøtte

Den norske moteaktøren Fjong har gjort stor suksess med sin utleiebedrift. Du kan lese mer om hvordan det hele fungerer her.

Nå har Forskningsrådet valgt å gi bedriften hele 15 millioner kroner. Ifølge Shifter skal Forskningsrådet ha meddelt i en pressemelding at bærekraft var et viktig element i årets tildeling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer