Her er ukens motenyheter

Spennende samarbeid, modelldebut, nyåpninger og kontroversielle catwalker!

UKENS MOTENYHETER: Norsk merke samarbeider med anerkjent luksusnettbutikk! Foto: Petronelle Grøtvedt
UKENS MOTENYHETER: Norsk merke samarbeider med anerkjent luksusnettbutikk! Foto: Petronelle Grøtvedt Vis mer
Publisert

Man sier at når et nytt år kommer, kommer det også nye muligheter med. Det skal vise seg å stemme for svært mange i mote- og skjønnhetsbransjen. Her er ukens motenyheter:

Samarbeider med luksusnettbutikk

Det er ikke lenge den norske moteprofilen Celine Aagaard har drevet merket sitt Envelope1976, men det er tydelig at det har falt i smak hos store moteaktører verden over.

Sammen med Pia Nordskaug og eco.logic har hun laget flere bærekraftige kolleksjoner. Nå er de aktuelle med en helt egen kolleksjon for selveste Net-a-porter.

Motebransjen donerer store summer til Australia

Kering-gruppen, som blant annet eier Saint Laurent, Balenciaga og Gucci, har åpnet opp lommeboka si og skal donere store summer til brannene i Australia. Det er faktisk snakk om én million australske dollar. Det tilsvarer over seks millioner norske kroner.

PVH, som eier Tommy Hilfiger og Calvin Klein, vil gi 100 000 australske dollar til australske Røde Kors. Det tilsvarer over 600 000 norske kroner. Det er Business of Fashion som først var ute med nyhetene.

Spennende nyåpning

Mye skjer i Bogstadveien i Oslo om dagen. Lenge har et stort bygg i Valkyriegata vært dekket til, og en endelig har vi fått vite hva som kommer dit! Sammen med andre butikker og restauranter skal Moniker åpne dørene!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer