Mote:

Her er ukens motenyheter

Hermès lanserer leppestifter, et samisk motemerke er lansert og nye samarbeid har oppstått.

UKENS MOTENYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene fra motebransjen. Foto: Louis Vuitton
UKENS MOTENYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene fra motebransjen. Foto: Louis Vuitton Vis mer
Publisert

Vi er fortsatt så vidt inne i det nye året, men likevel er det sluppet en rekke nyheter for 2020. Her er noen av nyhetene fra motebransjen:

Norske merker slår seg sammen

Elisabeth Stray Pedersen, Moirè og Hasla har slått seg sammen for å danne et showroom ved navn No. 03.

«Vi tror samarbeid er viktig for å overleve i motebransjen i dag. Mye skjer fort, og derfor ønsker vi å bremse ned litt og dele kunnskap for å utvikle oss og velge gode løsninger. Å få jobbe sammen gir oss mer rom og fokus på å skape gode ting, i stedet for å bli fanget i logistikk. Vi gleder oss til å se hvilke muligheter som ligger foran oss som et resultat av showroom i Paris sammen», uttaler Elisabeth Stray Pedersen i en pressemelding.

Vi gleder oss til å se hva denne trioen finner på!

Bianca Ingrosso inntar ny rolle

Bianca Ingrosso er kjent fra både «Wahlgrens värld», svenske Talang og selvfølgelig gjennom både blogg, Instagram, YouTube og som gründer. Hun driver blant annet et populært sminkemerke ved navn Caia Cosmetics.

Svensken har raskt blitt en av Sveriges (og kanskje Nordens?) største influensere med over én million følgere på Instagram. Nå er hun klar for nye utfordringer! Bianca er nemlig Nellys nye Creative Advisor. Så langt vet vi ikke stort om dette partnerskapet, men i en pressemelding sier Bianca at «det blir et hendelsesrikt år».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer