Motenyheter:

Her er ukens motenyheter

Nye samarbeidskolleksjoner er på vei!

SLIPPER SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso lanserer sin helt egne kolleksjon med Nelly. Foto: Nelly
SLIPPER SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso lanserer sin helt egne kolleksjon med Nelly. Foto: Nelly Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe nytt i motebransjen. Denne uken byr blant annet på nye samarbeidskolleksjoner og en nettbutikkåpning.

Moniker lanserer sportsnettbutikk

Anett Ringstad fortsetter å utvide Moniker-universet som åpnet på Valkyrien i Oslo tidligere i år. I disse dager åpner dørene til Moniker Sport - et sporty motekonsept i butikk og på nett for dame og herre inspirert av den første kvinnen i verdensrommet, Anna Lee Fisher.

Ifølge en pressemelding sendt ut av Moniker, er sportsbutikken tegnet og utviklet sammen med Snøhetta. I sortimentet finner du alt fra alpinklær til sporty tilbehør.

Foto: Moniker
Foto: Moniker Vis mer

Donerer plagg til Frelsesarmeen

Tidligere denne uken sendte Pierre Robert ut en pressemelding om at de denne høsten vil donere ett ullplagg for hvert solgte barne-ullplagg.

I samme pressemelding kommer det frem at det vokser opp over 100 000 barn i Norge i familier med lav inntekst.

- Ullklær kan være en typisk luksus som mange av familiene ikke kan ta seg råd til med sin anstrengte og vanskelige økonomi, sier Elin Westby Herikstad i Frelsesarmeen.

Foto: Pierre Robert
Foto: Pierre Robert Vis mer

Christian Cowan x Lil Nas X

Designer Christian Cowan har inngått et samarbeid med «Old Town Road»-sanger Lil Nas X om en unisex-kolleksjon. I tillegg til å skape en rå kolleksjon, er også tanken at samarbeidet skal støtte «Atlanta's Black queer youth community».

Foto: Vijat M
Foto: Vijat M Vis mer

- Det er viktig for meg å vise støtte, men siden vi er et lite merke har vi sjelden mulighet til å donere en stor sum med penger. Nas og jeg så begge muligheten til å gjøre noe utrolig sammen, sier Cowan ifølge en pressemelding sendt ut av merket.

- Jeg elsker at denne kolleksjonen ikke bare er helt rå og iøynefallende, men jeg er også veldig stolt at den vil hjelpe mange, sier Lil Nas X i samme pressemelding og takker designer Cowan og stylisten hans Hodo Musa for at de visjonen til live.

I tillegg til stylisten Hodo Musa, er det flere mennesker med tilknytning til Norge som har vært med på prosjektet. Norgesvennen Yael Quint og nordmannen Hans Tranberg på Christian Cowan sitt team har vært med på å skape det hele.

Foto: Vijat M
Foto: Vijat M Vis mer

Munthe x Ella Karlberg

Det danske merket Munthe har inngått et samarbeid med influenseren fra samme land, Ella Karberg. Hun har sammen med merket laget en liten kolleksjon bestående av seks plagg.

Munthe.com forteller Karberg at kolleksjonen er en forlengelse av henne, hennes stil og hennes univers. «Jeg er sterkt inspirert av 70-tallet og naturens farger og print. Så lenge jeg kan huske har jeg designet og sydd tøy selv. Det er vilt å se et mønster som jeg har skapt med en skåret rødkål og maling, bli satt i produksjon.»

Foto: Munthe
Foto: Munthe Vis mer

Bianca Ingrosso slipper kolleksjon med Nelly

Tidligere i år kom nyheten om at den svenske influenseren Bianca Ingrosso kom til å jobbe som en kreativ rådgiver hos nettbutikken Nelly.

Men nå har de tatt samarbeidet et steg videre! I en pressemelding sendt ut av Nelly kommer det nemlig frem at Ingrosso har laget sin helt egen kolleksjon for nettbutikken.

«Hun har designet hver minste detalj når det kommer til både plaggene og kampanjematerialet», står det i pressemeldingen. Plaggene kommer til å ha en prislapp på alt fra 249 til 899 kroner.

Foto: Nelly
Foto: Nelly Vis mer
Foto: Nelly
Foto: Nelly Vis mer
Foto: Nelly
Foto: Nelly Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer