Mote

Her er ukens motenyheter

Resirkulerte strømpebukser og designsamarbeid er blant nyhetene!

UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer designsamarbeid med Vampire's Wife. Foto: H&M
UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer designsamarbeid med Vampire's Wife. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe nytt i motebransjen. Denne uken byr blant annet på nye samarbeidskolleksjoner og en Norges-lansering.

Pierre Robert slipper resirkulerte strømpebukserStrømpebukser er et must når høsten kommer, og nå har Pierre Robert lansert en variant vi ikke har testet før! Deres Comfy Tights er inspirert av sømløse yogatights, men ifølge merkets pressemelding er den i tillegg laget av resirkulerte materialer.

«Strømpebuksene er laget av Q-nova garn, som består av resirkulert avfall fra tekstilproduksjon. Q-nova garn er sertifisert av the Global Recycle Standard (GRS) og Comfy Tights lages med 80 prosent mindre karbonutslipp og 90 prosent mindre vann enn strømpebukser laget av jomfruelig polyamid.»

Lanserer ny skjønnhetsserieI over to år har Kicks jobbet med sin nylanserte skjønnhetsserie BeautyAct. Sortimentet består av hele 343 produkter innen hudpleie, sminke og tilbehør til dette.

I en pressemelding forteller Kicks at tanken bak deres nye skjønnhetsserie er at alle skal kunne finne noe som passer til seg og sitt behov. «Ved lansering slippes blant annet The Sports Act og The Desk-to-Dinner Act som inspirerer til bruk i ulike situasjoner og miljøer», står det i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer