Mote

Her er ukens motenyheter

Resirkulerte strømpebukser og designsamarbeid er blant nyhetene!

UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer designsamarbeid med Vampire's Wife. Foto: H&M
UKENS MOTENYHETER: H&M lanserer designsamarbeid med Vampire's Wife. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Det går sjelden en uke forbi uten at det har skjedd noe nytt i motebransjen. Denne uken byr blant annet på nye samarbeidskolleksjoner og en Norges-lansering.

Pierre Robert slipper resirkulerte strømpebukser
Strømpebukser er et must når høsten kommer, og nå har Pierre Robert lansert en variant vi ikke har testet før! Deres Comfy Tights er inspirert av sømløse yogatights, men ifølge merkets pressemelding er den i tillegg laget av resirkulerte materialer.

«Strømpebuksene er laget av Q-nova garn, som består av resirkulert avfall fra tekstilproduksjon. Q-nova garn er sertifisert av the Global Recycle Standard (GRS) og Comfy Tights lages med 80 prosent mindre karbonutslipp og 90 prosent mindre vann enn strømpebukser laget av jomfruelig polyamid.»

Foto: Pierre Robert
Foto: Pierre Robert Vis mer

Lanserer ny skjønnhetsserie
I over to år har Kicks jobbet med sin nylanserte skjønnhetsserie BeautyAct. Sortimentet består av hele 343 produkter innen hudpleie, sminke og tilbehør til dette.

I en pressemelding forteller Kicks at tanken bak deres nye skjønnhetsserie er at alle skal kunne finne noe som passer til seg og sitt behov. «Ved lansering slippes blant annet The Sports Act og The Desk-to-Dinner Act som inspirerer til bruk i ulike situasjoner og miljøer», står det i pressemeldingen.

Foto: The BeautyAct
Foto: The BeautyAct Vis mer

Lila Moss på catwalken for Miu Miu
Vi har bare ventet på dagen da Kate Moss' (46) datter Lila Moss (18) skulle debutere på catwalken. 7. oktober ble dagen da Miu Miu skulle presentere sin vår- og sommerkolleksjon under moteuken i Paris.

Lila har gjort flere modelloppdrag, men dette er første gangen hun har gått på en catwalk. Mon tro supermodellmamma Kate ga henne noen gode tips?

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Vampire's Wife x H&M
Kjendisenes favorittmerke Vampire's Wife har inngått et designsamarbeid med den svenske kjeden H&M. Stjerner som Margot Robbie, hertuginne Kate og Pia Tjelta er blant dem som har gått i lekre kjoler fra Vampire's Wife.

Samarbeidskolleksjonen med H&M lanseres 22. oktober og byr på noen langt mer prisvennlige plagg enn det vi vanligvis ser hos Vampire's Wife.

Foto: H&M
Foto: H&M Vis mer

Kenzo Takada er død
Den japanske stjernedesigneren Kenzo Takada er død. Designeren bak merket Kenzo døde etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Han ble 81 år gammel.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Takada har blant annet kledd opp stjerner som Fergie og Jessica Alba. Mange vil nok gjenkjenne den ikoniske genseren hans med tiger på.

Foto: Boozt.com
Foto: Boozt.com Vis mer

Lumene på det norske markedet
Vi er heldige som har mange forskjellige skjønnhetsmerker her i Norge, men vi mangler fremdeles noen. Det er derfor mange som kanskje blir glade når de får høre at Lumene vil innta det norske markedet 12. oktober?

Foto: Lumene
Foto: Lumene Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer