Mote

Her er ukens motenyheter

Har du fått med deg det svenske smykkemerket som lager produktene sine av ulovlige våpen?

SVENSK SMYKKEMERKE: Arild Links er et svensk merke som lager smykker av ulovlige våpen. Foto: Arild Links
SVENSK SMYKKEMERKE: Arild Links er et svensk merke som lager smykker av ulovlige våpen. Foto: Arild Links Vis mer
Publisert

Selv om presidentvalget i USA har tatt mye plass i mediebildet den siste tiden, har det selvfølgelig blitt sluppet noen nyheter innen motebransjen også. Har du fått med deg disse motenyhetene fra den siste uken?

Guccis ødelagte strømpebukser

Denne saken har vi allerede skrevet litt om fordi den er såpass oppsiktsvekkende. Det italienske motehuset Gucci selger nemlig ødelagte strømpebukser for nærmere 2000 kroner! Les mer her.

Indiska legger ned norske butikker

2020 har ikke vært et lett år for butikkene. Det har i lang stund vært utfordrende for de fysiske butikkene å holde det gående, men idet pandemien traff var det mange som måtte stenge dørene sine.

Matilda Agné, PR-ansvarlig i Indiska, forteller til MinMote at det er 20 mennesker som vil miste jobben sin som følge av nedleggelsen.

– Avgjørelsen har vært veldig vanskelig da vi har fantatisk personale i butikkene våre og lojale kunder. Vi ser at kombinasjonen fysisk- og online handel som den beste løsningen for å drive butikk, men besøksutviklingen i butikkene under coronapandemien har gjor det umulig. Vi utelukker derimot ikke at butikker kan åpne igjen når situasjonen endrer seg, sier hun til MinMote.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer