Motenyheter

Her er ukens motenyheter

Vi har blant annet tatt en titt på en kolleksjon laget av avfall!

UKENS MOTENYHETER: Denne kjolen er laget av avfall. Foto: H&M
UKENS MOTENYHETER: Denne kjolen er laget av avfall. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i motebildet den siste uken. Her er noen av nyhetene du kan ha gått glipp av:

Lagde vipper etter brystkreft

Codilia Gapare står bak det nye vippemerket C-Lash av Eylure. Dette er løsvipper som er spesiallaget for vippeerstatning. I 2014 fikk kvinnen bak vippene brystkreft og med behandling begynte hun å miste håret sitt. Hun bestemte seg derfor for å lage en kolleksjon med vipper som er spesiallaget for de som har mistet sine naturlige vipper. Men vippene kan selvfølgelig også brukes av dem som er på utkikk etter litt ekstra vipper.

Ulvang samarbeider med Marius®

Ulvang har inngått et samarbeid med Marius® og laget gensere i 100 prosent ull i det velkjente Marius-mønsteret. I pressemeldingen sendt ut av Ulvang kommer det frem at kolleksjonen består av gensere, sokker og luer som er ØKO-TEX-sertifisert.

Kolleksjon laget av avfall

Den nye H&M Conscious Exclusive-kolleksjonen inneholder blant annet noen fantastiske kjoler som kunne passet inn på hvilken som helst rød løper. Men visste du at disse plaggene faktisk er laget av avfall?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer