Nye kolleksjoner og samarbeid

Her er ukens motenyheter

Veske laget av kaktus? Spennende!

NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Blant ukens motenyheter finner vi designer Rejina Pyo som har laget en kolleksjon for & Other Stories. Foto: & Other Stories
NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Blant ukens motenyheter finner vi designer Rejina Pyo som har laget en kolleksjon for & Other Stories. Foto: & Other Stories Vis mer
Publisert

Mye har skjedd i motebildet den siste uken. Her er noen av hendelsene du kanskje har gått glipp av:

Rejina Pyo x & Other Stories

Torsdag 15. april lanserer den svenske kjedebutikken & Other Stories en samarbeidskolleksjon med Rejina Pyo. Designeren har laget plagg som blant annet har blitt brukt av selveste hertuginne Meghan.

Nå er hun aktuell med en kolleksjon bestående av 11 plagg for & Other Stories. Ifølge en pressemelding sendt ut av kjedebutikken, er materialet i kolleksjonen bærekraftig og tanken er at plaggene kan brukes til både dag og natt.

Foto: & Other Stories
Foto: & Other Stories Vis mer
Foto: & Other Stories
Foto: & Other Stories Vis mer

Monki med treningstøy

I mai slipper kjedebutikken Monki sin aller første active wear-kolleksjon ved navn Feel Good Wear. Det forteller kjeden i en pressemelding. Her kommer det også frem at målet med kolleksjonen er å skape noe man skal kunne bevege seg i, men at det var enda viktigere for designerne at man skal føle seg bra i tøyet.

Foto: Monki
Foto: Monki Vis mer
Foto: Monki
Foto: Monki Vis mer

Veske laget av kaktus

Sammen med supermodellen Amber Valletta og Zalando, har merket til den avdøde designeren Karl Lagerfeld laget en bærekraftig kolleksjon med tilbehør.

I en pressemelding sendt ut av Zalando kommer det frem at kolleksjonen blant annet inkluderer en spesiell veske. Den er inspirert av en pute Lagerfeld beholdt siden barndommen. Men det er ikke bare dette som gjør den spesiell. Den ene er nemlig laget av vegansk kaktusskinn!

Foto: Zalando
Foto: Zalando Vis mer

Motedesigner med interiørkolleksjon

I november 2020 ble det kjent at stjernedesigneren Diane von Furstenberg skulle lage en interiørkolleksjon for H&M Home. Fredag 16. april slippes endelig kolleksjonen, og nederst i saken vil du få et lite innblikk i hvordan det hele ser ut.

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at det er mye mønster i denne kolleksjonen. Mønstre designeren beskriver som ikoniske ifølge pressemeldingen som er sendt ut av H&M.

- Diane-printet ble skapt da jeg grunnla selskapet for 20 år siden, mens leppemønsteret kommer fra portrettet Andy Warhol malte av meg. Personlig elsker jeg dyreprint – sebra er veldig DVF – i tillegg til sterk oransje og rosa, men monokrom sort og hvitt er også veldig chic.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home Vis mer
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer