Nye kolleksjoner og samarbeid

Her er ukens motenyheter

Veske laget av kaktus? Spennende!

NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Blant ukens motenyheter finner vi designer Rejina Pyo som har laget en kolleksjon for & Other Stories. Foto: & Other Stories
NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Blant ukens motenyheter finner vi designer Rejina Pyo som har laget en kolleksjon for & Other Stories. Foto: & Other Stories Vis mer
Publisert

Mye har skjedd i motebildet den siste uken. Her er noen av hendelsene du kanskje har gått glipp av:

Rejina Pyo x & Other Stories

Torsdag 15. april lanserer den svenske kjedebutikken & Other Stories en samarbeidskolleksjon med Rejina Pyo. Designeren har laget plagg som blant annet har blitt brukt av selveste hertuginne Meghan.

Nå er hun aktuell med en kolleksjon bestående av 11 plagg for & Other Stories. Ifølge en pressemelding sendt ut av kjedebutikken, er materialet i kolleksjonen bærekraftig og tanken er at plaggene kan brukes til både dag og natt.

Monki med treningstøy

I mai slipper kjedebutikken Monki sin aller første active wear-kolleksjon ved navn Feel Good Wear. Det forteller kjeden i en pressemelding. Her kommer det også frem at målet med kolleksjonen er å skape noe man skal kunne bevege seg i, men at det var enda viktigere for designerne at man skal føle seg bra i tøyet.

Veske laget av kaktus

Sammen med supermodellen Amber Valletta og Zalando, har merket til den avdøde designeren Karl Lagerfeld laget en bærekraftig kolleksjon med tilbehør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer