Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukens skjønne nyheter

Her får du blant annet noen gode tips om den elskede sminkesvampen!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Til blondt hår

Gulskjær i blondt hår oppstår enda lettere om sommeren. Blonde Life-serien fra Joico gjør alt den kan for å bevare den kjølige tonen. La den lilla sjampoen sitte i håret i 1–3 minutter før du skyller og avslutter med balsamen (kr 300 pr. stk.). Sjampoen gir nydelig, kald farge, og balsamen gjør håret mykt.

Her er ukens skjønne nyheter

Duften av lavendel

Tidløs og erkebritisk, men likevel en ny måte å oppleve den klassiske duftnoten på. Jo Malone hyller lavendelen som vokser vilt på den britiske landsbygda. Kolleksjonen består av tre cologner, en puteduft og en romduft (kr 280–780).

Her er ukens skjønne nyheter

Serum

Noe skal brukes som en kur, andre på spesifikke tidspunkter eller som en boost når det trengs.

1. Økologisk oljeserum laget av grønnsaker for balanse og glød i huden (kr 470, Rudolph Care, Facial Oil Delight). 2. Med hyaluronsyre for fukt og ekstra piff (kr 255, L’Oréal Paris, Revitalift Filler). 3. Lysner mørke pigmentflekker med fermentert gjær og vitamin C (kr 835, Estée Lauder, Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment).
1. Økologisk oljeserum laget av grønnsaker for balanse og glød i huden (kr 470, Rudolph Care, Facial Oil Delight). 2. Med hyaluronsyre for fukt og ekstra piff (kr 255, L’Oréal Paris, Revitalift Filler). 3. Lysner mørke pigmentflekker med fermentert gjær og vitamin C (kr 835, Estée Lauder, Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment). Vis mer

Sporty glam

Sport er inspirasjonen bak årets sommersminke fra Dior. Den kjente makeupartisten Peter Philips har designet Diors makeup siden 2014, og for sommeren har han latt seg inspirere av livlige farger og atletiske mønstre. Denne deilige paletten er inspirert av vannsport, og heter Dive (kr 620, 5 Colours Games).

FIKS SELV: Det er så kjedelig når sminken faller i gulvet og knuser i tusen biter. Heldigvis er det SÅ enkelt å fikse det, og vi viser deg hvordan! Alt du trenger er alkohol du får kjøpt på apoteket, en sminkekost og papir. Vis mer
Her er ukens skjønne nyheter

Verdt å vite om sminkesvamp

Mange har lagt sin elsk på dette egget fra Beauty Blender og andre sminkesvamper. Her er noen smarte tips og triks du bør kunne. Aller først, svampen skal være fuktig når den brukes. Det er veldig lite av sminken som forsvinner inn i svampen, så lenge den brukes fuktig. Og svampen må vaskes ofte, minst én gang annenhver uke, for å unngå bakterier som kan skade huden (kr 175).

Her er ukens skjønne nyheter

Duftminner

Lillie og Christopher Edgar heter ekteparet bak duftmerket Lavender & Lillie. De samler minnene sine i romdufter og kroppsprodukter. Illustrasjonene på produktene indikerer hvilket sted duften er inspirert av, og akkurat dette dufter av Dover Street i London! Blant ingrediensene finner du beroligende havre, søt mandel, allantoin, sheasmør og Vitamin B5 (fra kr 180).

Her er ukens skjønne nyheter

KK-testen

Hva: MeLine Pigment Home Mask
Hele MeLine-serien er designet for å behandle pigmentering. Masken inneholder antioksidanter, og er svært effektiv. Den kan brukes på to måter. Som behandlende maske skal den sitte på i 45–60 minutter én gang i uken. Huden vil flasse, og allerede etter første gang er linjene mykere og pigmentflekkene litt dusere. Den kan også brukes i 5–10 minutter for glød (kr 1050).
(-) Om masken sitter lengre enn 10 minutter blir huden rød!

Her er ukens skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer