Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukens skjønne nyheter

Sommer og sol står i fokus denne uken!

SKJØNNE NYHETER: Det er deilig med sommer og sol, men det er også viktig å beskytte seg! Du finner noen gode tips til produkter som kan hjelpe til med det i denne saken. Foto: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Det er deilig med sommer og sol, men det er også viktig å beskytte seg! Du finner noen gode tips til produkter som kan hjelpe til med det i denne saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Knust perle

Det er det som gir den unike glansen i Shiseidos Shimmer GelGloss. I tillegg er de med pleiende oljer og sheasmør. Det japanske språket har visstnok 300 ord for farger. Her er ti av dem, blant annet Akka Mint og Kogane Gold (kr 330).

Her er ukens skjønne nyheter

Solkysset

Sisley er kjent for nydelige konsistenser og sin bruk av planteekstrakter. I Super Soins Autobronzant bidrar makademiaolje, glyserol og ekstrakter fra hibiskus, stevia og sesam til å holde huden fuktig og sunn. Ny selvbruningsteknologi sørger for at huden ser solkysset ut lenge, og at fargen passer alle hudtoner (kr 1030).

Her er ukens skjønne nyheter

Balanse

Solen kan lett irritere huden om sommeren, og vi vet at probiotiske produkter kan ha en balanserende effekt. Esse var de første til å bruke levende probiotiske bakterier i produktene, og de er fortsatt en av få (fra kr 440).

Her er ukens skjønne nyheter

Solkrem til ansiktet

Solkrem med ekstra gode fordeler.

1. Med stor dose vitamin C for glød og ekstra beskyttelse (kr 1150, Natura Bissé, C+C Vitamin Sheer Fluid SPF 25). 2. Mye fukt og vannresistent (kr 165, Rituals, Ritual of Karma SPF 50). 3. BB-effekt for sensitiv hud (kr 160, Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50).
1. Med stor dose vitamin C for glød og ekstra beskyttelse (kr 1150, Natura Bissé, C+C Vitamin Sheer Fluid SPF 25). 2. Mye fukt og vannresistent (kr 165, Rituals, Ritual of Karma SPF 50). 3. BB-effekt for sensitiv hud (kr 160, Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50). Vis mer

Norsk og naturlig

Linda Johansens solserie er basert på naturlige ingredienser, for eksempel er sololjen med 89 prosent naturlige ingredienser. Konsistensene er lette, og skal ikke klebe på huden. Med duftnoter av sitrus, sjasmin, vanilje og musk er det ingen tvil om at de dufter godt også. Sun Beach Set (kr 1195).

Her er ukens skjønne nyheter

Avslappende duft

Det sier seg nesten selv at en parfyme har avslappende egenskaper når den heter Calm in Bubbles. Som alle de andre duftene i serien tar Maison Margiela oss med på reise, denne gangen til Beverly Hills i 2005. Toppnoten er deilige såpebobler, i hjertet lavendel, og i bunn deilig kokos (kr 925, 100 ml).

Her er ukens skjønne nyheter

KK-testen

Hva: Benefit Cosmetics, Galifornia Blush Golden
Pink Benefit er opprinnelig fra San Francisco, og merket med den lekne, 50-tallsinspirerte emballasjen fikk sitt gjennombrudd da de i 2001 lanserte det første helmatte solpudderet Hoola. Blushen vi har testet, Galifornina, er rålekker å se på, og gullstøvet er forlokkende (340).
(-) De reklamerer med hvor vakkert gull og rosa er sammen. Dessverre forsvinner gullet på første strøk.

BLUSH: Cecilie Krogh viser deg tre ulike måter du kan bruke kremet blush på! VIDEO: Cecilie Krogh Vis mer
Her er ukens skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer