Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukens skjønne nyheter

Denne uken har vi tatt en titt på alt fra sminkekoster til selvbruning.

SKJØNNE NYHETER: Scroll deg nedover saken og ta en titt på de deilige nyhetene innen skjønnhet. Foto: NTB
SKJØNNE NYHETER: Scroll deg nedover saken og ta en titt på de deilige nyhetene innen skjønnhet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Håndlagde koster

Det er lenge siden vi har sett så lekker design på sminkekoster! Håndtakene er laget av resirkulert plast og børstefestet er av resirkulert aluminium. Dessuten er de håndlaget (kr 80–200, Flaer).

Her er ukens skjønne nyheter

Arabisk arv

Les Soeurs de Noé er en dufthistorie om Nadia Benaisa, en belgier som tilbrakte mye av oppveksten sin i Tanger i Marokko. Hennes arabiske barndomsminner om sterke farger, solskinn og søtlige krydderdufter blandet med sjasmin og hvit kaffe kommer tydelig fram i de fem duftene hennes. De edle dråpene er fanget i et kunststykke av en flakong (kr 2450, 100 ml).

Her er ukens skjønne nyheter

3 må ha!

Retinol
Høsten er perfekt tid til å forbedre huden med retinol, en aktiv form for vitamin A, som skal brukes om natten. 1. Full av naturlige ingredienser (kr 1620, Dr. Schrammek, Time Control RetiNight Essence). 2. Med både salisylsyre og retinol (kr 995, Dermalogica, Retinol Clearing Oil). 3. Finnes i tre styrker retinol (kr 1665, Zo Skin Health, Retinol Skin Brightener).

Her er ukens skjønne nyheter

Multitasker

Vi liker produkter som gjør det lille ekstra! Tan-Luxe har veldig gode selvbruningsprodukter, men Super Glow inneholder også hyaluronsyre og de enda mindre molekylene hyaluronsyresalt som gir masse fukt. Gode oljer, antioksidanter og koffein sørger også for å drenere og nære huden mens selvbruningen virker (kr 420).

Her er ukens skjønne nyheter

Glød på boks

Urban Decay sin All Nighter makeupspray er et must for mange sminkefrelste! Nå er versjonen Ultra Glow kommet, en settingspray som gir masse glød og den såkalte «dewy»-looken. Den skal vare i 16 timer (kr 320).

Her er ukens skjønne nyheter

Spirulina til huden

Visste du at den viktigste årsaken til hudens aldring skyldes miljømessig stress, og at de som lever i urbane strøk, påvirkes av dette tre ganger mer enn de som bor på landet? Det vises som rynker, matt og grå hud. Spirulina Boost fra Thalgo skal hjelpe huden å takle stress og forurensning med maritimt magnesium og selvfølgelig Spirulina. Psst! Salong¬behandlingen er virkelig effektiv (kr 375–1025).

Her er ukens skjønne nyheter
Her er ukens skjønne nyheter

KK-testen

Hva: Joico, Zero Heat
Stylingkremen finnes i to varianter, én for tykt hår og én for fint. Den skal gi naturlig tekstur og forhindre krus når du velger å lufttørke håret. Vi har testet varianten for fint hår. Den klisser ikke, og håret tørker på den måten du grer og klemmer det på.
(-) Produktet fungerer ikke alene om du ønsker glans, da må det blandes med litt olje.

Her er ukens skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer