Sminke, hår og hudpleie

Her er ukens skjønne nyheter

Sjekk ut disse fantastiske nyhetene!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes!

Her er ukas skjønne nyheter:

SKIMRENDE LAKKER

Når disse vakre lakk­flakongene til Dior dukker opp i butikken, vet vi at festsesongen er rett rundt hjørnet! Hvert år fylles de runde fla­­kong­ene med gullkork med nye festfarger, og årets skimrende farger er varm rød, aubergine og roserosa. Topp lakkene med Golden Snow Top Coat for ekstra fest og glam (kr 265).

FRISTENDE FARGER

Deilige rosafarger, og du skal kunne legge på så mye farge du ønsker uten at det noen gang skal bli for mye (kr 590, Nars, Orgasm X).(+) Fargene er virkelig lekre,og en fryd å legge!(-) Mye skimmer og glitter,så pass på hvor du legger dem.

PARTYPARFYMER

Det er jo festsesong, og med enmetersregelen trenger vi dufter som gir litt ekstra oppmerksomhet.

EN GAVEPAKKE

Eight Hour Cream har vært en klassiker siden den ble kreert av Elizabeth Arden selv i 1930. Siden er det kommet flere produkter i serien, blant annet Intensive Moisturizing Hand Treatment og Lip Protectant SPF 15, som du får med i dette lekre gavesettet i Ardens signaturfarger til jul. Dette er et kupp, for settet koster cirka halvparten av ordinær pris (kr 395).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer