Sminke, hår og hudpleie

Her er ukens skjønne nyheter

Sjekk ut disse fantastiske nyhetene!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes!

KRØLLE HÅRET: Så enkelt kan du selv lage råflotte krøller (beach waves) med rettetanga! Video: Cecilie Krogh Vis mer

Her er ukas skjønne nyheter:

SKIMRENDE LAKKER

Når disse vakre lakk­flakongene til Dior dukker opp i butikken, vet vi at festsesongen er rett rundt hjørnet! Hvert år fylles de runde fla­­kong­ene med gullkork med nye festfarger, og årets skimrende farger er varm rød, aubergine og roserosa. Topp lakkene med Golden Snow Top Coat for ekstra fest og glam (kr 265).

Her er ukens skjønne nyheter

FRISTENDE FARGER

Deilige rosafarger, og du skal kunne legge på så mye farge du ønsker uten at det noen gang skal bli for mye (kr 590, Nars, Orgasm X).
(+) Fargene er virkelig lekre,og en fryd å legge!
(-) Mye skimmer og glitter,så pass på hvor du legger dem.

Her er ukens skjønne nyheter

PARTYPARFYMER

Det er jo festsesong, og med enmetersregelen trenger vi dufter som gir litt ekstra oppmerksomhet.

1. Rebell! Bergamott, mandarin, appelsinblomst, gardenia og krystallmose (kr 910, Valentino,Voce Viva, EdP, 50 ml).2. Sensuell! Svart kaffe, vanilje og hvite blomster (kr 875, YSL, Black Opium, Dress Me Wild, EdP, 50 ml).3. Søt! Vannmelon, sitron, acai, pærer, tuberose og sjasminblader (kr 895, Juicy Couture, Oui,EdP, 100 ml).
1. Rebell! Bergamott, mandarin, appelsinblomst, gardenia og krystallmose (kr 910, Valentino,Voce Viva, EdP, 50 ml).2. Sensuell! Svart kaffe, vanilje og hvite blomster (kr 875, YSL, Black Opium, Dress Me Wild, EdP, 50 ml).3. Søt! Vannmelon, sitron, acai, pærer, tuberose og sjasminblader (kr 895, Juicy Couture, Oui,EdP, 100 ml). Vis mer

EN GAVEPAKKE

Eight Hour Cream har vært en klassiker siden den ble kreert av Elizabeth Arden selv i 1930. Siden er det kommet flere produkter i serien, blant annet Intensive Moisturizing Hand Treatment og Lip Protectant SPF 15, som du får med i dette lekre gavesettet i Ardens signaturfarger til jul. Dette er et kupp, for settet koster cirka halvparten av ordinær pris (kr 395).

Her er ukens skjønne nyheter

GLANSFULLT HÅR PÅ 60 SEKUNDER

Som navnet tilsier, skal Amika Flash Shine Mask tilføre glans til håret øyeblikkelig. Masken er med ekstrakter fra hagtorn, linfrø og rødvin, som sammen er rike på aminosyrer, omegafettsyrer og vitamin C. Det er godsaker for matt og livløst hår (kr 290).

Her er ukens skjønne nyheter

LEPPEDRØM

L’Absolu Rouge Intimatte er en usedvanlig delikat leppestift som gir det de kaller for et «blurry», mykt uttrykk. Den er enkel å legge, og selv om den er sterkt pigmentert, gir den automatisk fine leppelinjer. Høyteknisk leppestift som er god å legge og som sitter på en evighet! Finnes i flere farger (kr 340).

Her er ukens skjønne nyheter

KK-TESTEN

Hva: Weleda Pomegrate Firming Facial Oil
En antioksidantrik kombinasjon av åtte planteoljer, der granatepleolje er selve stjerneingrediensen! Granateple har en betennelsesdempende effekt, i tillegg til å virke beskyttende mot forurensning. Den velduftende oljen er ment for litt voksen hud, men kan benyttes av alle med dehydrert hud. Oljen trekker raskt inn, og er ikke klissete. Kan brukes alene, men fungerer aller best under en krem, spesielt om vinteren (kr 500).

Her er ukens skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer