Skjønnhet:

Her er ukens skjønne nyheter

Disse produktene gleder vi oss til å teste i vår.

NYHET: «On the beach» fra Louis Vuitton. FOTO: Produsenten
NYHET: «On the beach» fra Louis Vuitton. FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

Sommervibber

«On the beach» er en ny unisex-duft fra Louis Vuitton som samler følelsen av lange strender, brusende hav og den varme sanden mot huden. Duften har friske noter av den japanske sitrusfrukten yuzu, som er en krysning mellom grapefrukt, mandarin og appelsin. I tillegg finner du beroligende noter av neroli og aromatiske dufter. En frisk, het og drømmende duft (kr 2700 for 100 ml).

Pleiende foundation

De tre nøkkelingrediensene hyaluronsyre, salisylsyre og vitamin C gjør Even Better Clinical Serum Foundation til noe mer enn bare en foundation. Ingrediensene bidrar til å redusere pigmentering, jevne ut hudtonen, gi fukt og glød. Lover synlige resultater etter åtte uker (kr 440, Clinique).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Lange vipper

Det er mange veier til lange, blafrende vipper. Prøv et par løsvipper, et vippeserum eller en maskara som gir mye volum.

Lash Idôle Mascara (kr 285, Lancôme). FOTO: Produsenten
Lash Idôle Mascara (kr 285, Lancôme). FOTO: Produsenten Vis mer
Lash Enhancing Serum (kr 700, Grande Cosmetics). FOTO: Produsenten
Lash Enhancing Serum (kr 700, Grande Cosmetics). FOTO: Produsenten Vis mer
Lash 36 Black Cherry Collection (kr 130, Mac). FOTO: Produsenten
Lash 36 Black Cherry Collection (kr 130, Mac). FOTO: Produsenten Vis mer

Øye for detaljer

Brightening Dark Circle Eye Cream er utviklet for å gjøre huden rundt øynene lysere og redusere hovenhet (kr 620, Ren Skincare).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Maks effekt

Ghds nye rettetang gjør stylingen for de med langt, tykt eller krøllete hår både enklere og raskere. Max Styler er 70 % større enn vanlige stylingplater og dekker derfor enda mer hår om gangen (kr 2220).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Multitasker

Gi huden glød med dette nydelige sminkeskrinet fra Nars. Paletten har to rougefarger, en matt og en med skimmer, i tillegg til en bronzer og en skinnende highlighter. Kommer i to limited edition-utgaver – en til lys/medium hud og en til medium/mørk hudtone (kr 550, Full Dimension Cheek Palette).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Kérastase Fresh Affair dry shampoo (kr 375).

Denne tørrsjampoen passer best for deg som ønsker å utsette hårvasken og gi frisyren en ren følelse. Den gir ikke tråhet og volum, og egner seg derfor ikke som stylingprodukt. Til gjengjeld er den veldig god på å få fett og livløst hår til å framstå friskt! Mild og delikat duft.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer