Skjønnhet:

Her er ukens skjønne nyheter

Ultralett dagkrem, solkysset hud på tube og parfyme som passer til både han og henne.

Her er ukens skjønne nyheter
Publisert

Orientalske vibber

Tom Ford lanserer en sensuell og fristende blomsterduft som passer like bra til menn som til kvinner. Toppnoter av sjasmin, sichuan-pepper og lilje harmonerer fint med hjertenoter av blant annet tuberose og krydrede bunnoter og innslag av semsket skinn. Tubérose Nue (kr 2690, Tom Ford).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Solvett

Ultralett dagkrem med høy beskyttelse som ikke føles klissete. UV-stråler og forurensning setter sine spor, og denne kremen reduserer synligheten av fine linjer, pigmentering og oksidativt stress på huden. Capital Soleil UV-Age Dagkrem SPF 50+ (kr 309, Vichy).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Fukt til folket!

Den nye ansiktsmasken Melting Moisture Masque transformeres fra balm til olje når den kommer i kontakt med huden. Den er full av nærende ingredienser som mikroalgeekstrakt, linolsyre og vitamin E. Kan brukes som maske eller som serum under dagkrem (kr 765, Dermologica).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Multitasker

Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer er en lett fuktighetskrem til fet hud. Den skal gi fukt, samtidig som den gir glans og reduserer synligheten av porer. Den motarbeider linjer og mørke områder på huden, og er proppfull av antioksidanter som skal gi glød (kr 675, Ole Henriksen).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

God hjelper

Inspirert av BareMinerals’ mineralpudder kommer nå en concealer som er laget med 90 % naturlig framstilte ingredienser som skal dempe både ujevnheter og mørke ringer under øynene. Med sin kremaktige konsistens smelter den fint inn i huden og gir et naturlig resultat. Original Liquid Mineral Concealer (kr 350).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Farge i en fei

Solpudder skal påføres der sola treffer – i pannen, på kinnbeina, haken og neseryggen. Ha en moderat mengde på kosten, og påfør med lette strøk til du oppnår ønsket effekt.

Terracotta Bronzing Powder i fargen Clair Blondes (kr 565, Guerlain). FOTO: Produsenten
Terracotta Bronzing Powder i fargen Clair Blondes (kr 565, Guerlain). FOTO: Produsenten Vis mer
Saharienne Bronzing Stones i fargen Sunstone (kr 495, YSL). FOTO: Produsenten
Saharienne Bronzing Stones i fargen Sunstone (kr 495, YSL). FOTO: Produsenten Vis mer
Bronzing Powder i fargen Nude Flush (kr 200, Isadora). FOTO: Produsenten
Bronzing Powder i fargen Nude Flush (kr 200, Isadora). FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Sensai bronzing gel (kr 440).

Solkysset hud på tube! Dette er en foundation med gelékonsistens som er lett og lite dekkende på huden. Den gir frisk glød og farge, og føles mer som en selvbruning som vaskes av, enn en foundation. Passer perfekt for deg som vil ha litt ekstra farge, men som liker et usminket resultat.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer