Skjønnhet:

Her er ukens skjønne nyheter

På listen finner vi myke lepper, hverdagsluksus og søte dufter.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

I full blomst

Den kjente Daisy-parfymen til Marc Jacobs kommer nå i en søtere og fyldigere utgave. Duften er inspirert av tidspunktet rett før solnedgang, når Daisyblomsten, eller prestekragen som vi kjenner den som her i Norge, er på sitt aller vakreste. Toppnoter av bergamott, pærer og jordbær, etterfølges av sjasmin, rosenknopp og honning. Duften avsluttes med bunnoter av vanilje og musk (kr 1035, Marc Jacobs, Daisy Eau So Intense, 50ml).

Multikunstner!

Dette produktet får ikke bare sminken til å sitte lenge, det inneholder også pleiende ingredienser og gir huden glød. Primeren har en lett konsistens, og er god som underlag før du påfører foundation. Inneholder lysreflekterende perler som skal friske opp en matt og trett hud (kr 420, Laura Mercier, Pure Canvas Illuminating Face Primer).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

I ny drakt

Linda Johansen har hatt stor suksess med sitt hudpleiemerke som bærer samme navn. En av favorittene i sortimentet er dagkremen som nå skifter utseende og navn til Luxe Lift No 1 Day Cream SPF30. Den har også en ny og forbedret formel (kr 1000).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Hverdagsluksus

Rituals lanserer nå den luksuriøse serien The Ritual of Oudh, som med sine varme og aromatiske dufter av oudh og patsjuli gir en avslappende følelse av ro og velvære. Kolleksjonen er bred og består av produkter til både hjem, bad og kropp, og passer til både kvinner og menn.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Familiefavoritt

Dette er solkremen som passer for hele familien – uansett hudtype. Den kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Den kommer i en mer miljøvennlig tube og oppfyller kravene for å få det anerkjente svanemerket. Kremen dufter av sitrus og trekker raskt inn i huden (kr 260, Biotherm, Waterlover Hydrating Sunmilk, SPF 50).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Myke lepper

Gode leppepomader gir glans, fuktighet og næring til leppene, og er et must året rundt.

Protective Lip Balm (kr 170, Aesop). FOTO: Produsenten
Protective Lip Balm (kr 170, Aesop). FOTO: Produsenten Vis mer
Moisture Surge Pop Triple Lip Balm i fargen Grapefruit (kr 235, Clinique). FOTO: Produsenten
Moisture Surge Pop Triple Lip Balm i fargen Grapefruit (kr 235, Clinique). FOTO: Produsenten Vis mer
The Lip Balm (kr 590, La Mer). FOTO: Produsenten
The Lip Balm (kr 590, La Mer). FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Marula Oil Blend Scalp fra Wella

Har du opplevd at hodebunnen føles stram, sår eller strippet for fukt etter at du har farget håret? Da er dette redningen! Oljeblandingen påføres i hodebunnen før hårfargen, og beskytter og bevarer fuktigheten i huden. Behandlingen koster mellom 30 og 50 kroner, og kan ikke gjøres alene, men som en del av fargebehandlingen hos frisøren.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer