Joggesko, høye hæler, loafers og sandaler:

Her er vårens fineste sko

Fra sporty og komfortable til glamorøse sko med hæler - her er fottøyet vi vil gå våren og sommeren i møte med.

Her er vårens fineste sko
Publisert

Det er altså så deilig å slippe å tenke å å ha på seg tjukke ullsokker og store, tunge vintersko. Våren er her for fullt og det feirer vi med å kikke på noen av de fineste vårskoene som er i butikk nå!

JOGGESKO

Både de kraftige variantene og de mer nette modellene er i vinden nå. Joggeskoene kommer i feminine farger og kan kombineres med alt fra skjørt og kjoler til bukser.

LOAFERS

Et par loafers er perfekte å smette inn i når du vil være fin, men ikke overpyntet. Gå for klassiske og ensfargede sko, eller sats på dyremønster.

HØYE HÆLER

Klassiske pumps er fine til alt fra jeans og dressbukser til skjørt og kjoler. Bruk gjerne søte sokker i skoene for å gjøre stilen mer leken og spennende - perfekt nå før sommerværet kommer. Sandaler med høy hæl gjør antrekket ekstra feminint. De mest trendy variantene denne sesongen er de med smale stropper.

SANDALER

Våren her i Norge kan altså bli så varm og fin at et par nette sandaler gjør seg helt utmerket. Disse er selvfølgelig også et must i sommer, og vil gjøre antrekket ditt avslappet og kult.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer