Sko

Her er vårens landeplage

Vårens største trend var tidligere kjent som det mest harry du kunne ikle deg.

Sokker og sandaler har vært et stort mote-fy. Det vil de største designerne gjøre noe med.
Sokker og sandaler har vært et stort mote-fy. Det vil de største designerne gjøre noe med. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Sokker i sandalene.» Si setningen lavt for deg selv. Den smaker av tennissokker, hårete bein, sportssandaler, idiotiske solskiller midt på leggen. Av dårlig stil og dårlig smak.

Sokkedans på catwalken

Men de store designerne har talt. Da trendene for våren og sommeren ble vist på moteukene før jul, viste både Christian Dior, John Galliano, Hermès og Alexander Wang fram denne utskjelte kombinasjonen.

Finn din sokkestil

Sokkene var av typen ankelsokker eller knesokker. De var enten i samme tone som sandalene eller i en kontrastfarge. Og det er helt lov å ha sandaler med peeptoe, hvor sokketåa stikker fram. Lek med skolepikelook eller bruk dem til kjoler eller skjørt. Høye eller lave, til hybridboots eller til platåsandaler - valget er ditt.

Her er skoene vi drømmer om nå

Og når en såpass anvendelig trend vises på catwalken, går det ikke lang tid før moten kommer til en fashionista eller et klesstativ nær deg.

Se designernes sokketrender her:Flere trender som kommer:

Nysgjerrig på vårtrendene? Her kan du se alle sminkestilene for 2010.


Stor variasjon også i catwalktrendene


Vi har sett på trendvisningene for våren 2010, og plukket ut de frisyrene som kommer til å bli de aller heiteste til våren. Vi har også plukket ut de stjernefrisyrene som vi vil se mer til utover vinteren og våren. Stilene som kommer er nydelige og faktisk enkle å få til selv.

Her kan du se vårfrisyrene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer