SKJØNNHETSNYHETER: Vi elsker å leke oss med ny sminke og hudpleieprodukter, men det vi lurer på nå er når kommer det noe nytt? Hvis du tenker det samme trenger du ikke vente mye lengre - vi har nemlig samlet sammen vårens skjønnhetsnyheter! Foto: Rex Features
SKJØNNHETSNYHETER: Vi elsker å leke oss med ny sminke og hudpleieprodukter, men det vi lurer på nå er når kommer det noe nytt? Hvis du tenker det samme trenger du ikke vente mye lengre - vi har nemlig samlet sammen vårens skjønnhetsnyheter! Foto: Rex Features Vis mer

Skjønnhetsnyheter

Her er vårens skjønnhetsnyheter!

Monki lanserer sminkekolleksjon, YSL kommer med maskaraer i alle regnbuens farger og du finner en helt spesiell måte å fjerne sminken på!

Publisert

Den siste tiden har vi sett at butikkene - og nettavisene - har blitt fylt opp med diverse matnyheter. Og det er jo spennende det, men vi syns det er enda morsommere å se hva som hva som kommer av nyheter på skjønnhetsfronten! Det har jo seg nemlig slik at produsentene stadig må fornye seg - enten det er med innhold, utseende, eller noe helt nytt vi aldri har sett før.

Og apropos helt nytt; kjedebutikken Monki har nå lansert sin egen sminkekolleksjon! I tillegg finner du et helt spesielt sminkefjerningsprodukt, YSL kommer med maskaraer i alle regnbuens farger, du finner et «sminkeprodukt» som skal fikse etterveksten din (nei, vi tuller ikke), og du finner mengder med hudpleieprodukter. Sjekk ut alt sammen i bildekarusellen under!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer