- FORFERDELIG FARGE TIL HENNE: Leserne mener den knall rosa fargen på denne Lanvin-kjolen kler skuespiller Julianne Moore svært dårlig. I tillegg ser den krøllete ut, og snittet er feil. Foto: All Over Press
- FORFERDELIG FARGE TIL HENNE: Leserne mener den knall rosa fargen på denne Lanvin-kjolen kler skuespiller Julianne Moore svært dårlig. I tillegg ser den krøllete ut, og snittet er feil. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

Her er versting-lista fra Golden Globe

Ikke alle fikk stående applaus for sine rød løper-antrekk.

Publisert
Golden Globe-utdelingen regnes gjerne som lillesøsteren til Oscar, og får stjernene til å trekkke i sin aller fineste stas.

På den røde løperen natt til mandag glitret de om kapp med hverandre, i jadegrønne Dynastiet-numre, puddertoner og assymetriske silkekjoler.

Men ikke alle var like heldige, dessverre.

Se ALLE Golden Globe-kjolene på Trendtoppen.no ved å klikke her.

- Litt for rosa

Den lyserøde Lanvin-kreasjonen «Magnolia»-skuespiller Julianne Moore hadde tatt på seg kom svært dårlig ut blant KK.nos Trendtoppen-lesere.

Selv ikke 50-åringens Bulgari-smykker kunne redde situasjonen. Hele 96 prosent hatet kjolen, og det er først og fremst fargen leserne ikke liker.

- Litt for knallrosa, ikke heldig til Juliannes pallett, skriver Susie.

- Forferdelig farge til henne, medgir Tulla.

- Verken farge eller snitt er særlig fint til henne. Og det der latterlige ermet som liksom kommer opp av halsen, kommenterer Lea.

Hvor er strykejernet?

Leserne lurer også på hvor det ble av de som skulle stryke kjolen.

- At den skrukker seg gjør det ikke bedre. Er enig angående snittet også, dette er rett og slett helbom, forferder Tulla.

- Enig med dere, skrekkogru, skriver Camelot.

På feil fest?

Julianne Moore er i godt selskap hva angår stygge kjoler, ifølge Trendtoppen. På den tvilsomme andreplassen har vi «Brokeback Mountain»-skuespiller Michelle Williams' blomstrete Valentino-kjole, som i skrivende stund mislikes av 92 prosent av leserne.

- Tror hun havnet på feil fest. Skulle sikkert på «Flower power» nedi gata, foreslår Tulla.

- Feil kjole, hva, kledd for sommerbryllup, skriver Camelot.

Harry gardiner

Popstjernen og skuespilleren Mandy Moore får også høre det for sin kongeblå kjole med tyllskjørt. I alt 83 prosent er svært misfornøyd.

En av leserne synes den ser litt billig og harry ut, og en annen at man fint hadde kunnet lage den selv.

Tulla synes Moore ikke ser så veldig fornøyd ut selv heller. Det har Linda en forklaring på:

- Fordi mor ringte og ville ha tilbake gardinene sine...

Se store bilder av toppene på verstinglista her:Men disse fikk det til...

Heldigvis var det også mange kjendiser som lyktes under årets Golden Globe...
Se de tre nydeligste antrekkene her.


Det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer