Trendtoppen

Her er versting-lista fra Golden Globe

Ikke alle fikk stående applaus for sine rød løper-antrekk.

- FORFERDELIG FARGE TIL HENNE: Leserne mener den knall rosa fargen på denne Lanvin-kjolen kler skuespiller Julianne Moore svært dårlig. I tillegg ser den krøllete ut, og snittet er feil. Foto: All Over Press
- FORFERDELIG FARGE TIL HENNE: Leserne mener den knall rosa fargen på denne Lanvin-kjolen kler skuespiller Julianne Moore svært dårlig. I tillegg ser den krøllete ut, og snittet er feil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Golden Globe-utdelingen regnes gjerne som lillesøsteren til Oscar, og får stjernene til å trekkke i sin aller fineste stas.På den røde løperen natt til mandag glitret de om kapp med hverandre, i jadegrønne Dynastiet-numre, puddertoner og assymetriske silkekjoler.Men ikke alle var like heldige, dessverre. Se ALLE Golden Globe-kjolene på Trendtoppen.no ved å klikke her.

- Litt for rosa

Den lyserøde Lanvin-kreasjonen «Magnolia»-skuespiller Julianne Moore hadde tatt på seg kom svært dårlig ut blant KK.nos Trendtoppen-lesere. Selv ikke 50-åringens Bulgari-smykker kunne redde situasjonen. Hele 96 prosent hatet kjolen, og det er først og fremst fargen leserne ikke liker.- Litt for knallrosa, ikke heldig til Juliannes pallett, skriver Susie. - Forferdelig farge til henne, medgir Tulla.- Verken farge eller snitt er særlig fint til henne. Og det der latterlige ermet som liksom kommer opp av halsen, kommenterer Lea.

Hvor er strykejernet?

Leserne lurer også på hvor det ble av de som skulle stryke kjolen.- At den skrukker seg gjør det ikke bedre. Er enig angående snittet også, dette er rett og slett helbom, forferder Tulla. - Enig med dere, skrekkogru, skriver Camelot.

På feil fest?

Julianne Moore er i godt selskap hva angår stygge kjoler, ifølge Trendtoppen. På den tvilsomme andreplassen har vi «Brokeback Mountain»-skuespiller Michelle Williams' blomstrete Valentino-kjole, som i skrivende stund mislikes av 92 prosent av leserne.- Tror hun havnet på feil fest. Skulle sikkert på «Flower power» nedi gata, foreslår Tulla. - Feil kjole, hva, kledd for sommerbryllup, skriver Camelot.

Harry gardiner

Popstjernen og skuespilleren Mandy Moore får også høre det for sin kongeblå kjole med tyllskjørt. I alt 83 prosent er svært misfornøyd.En av leserne synes den ser litt billig og harry ut, og en annen at man fint hadde kunnet lage den selv.Tulla synes Moore ikke ser så veldig fornøyd ut selv heller. Det har Linda en forklaring på:- Fordi mor ringte og ville ha tilbake gardinene sine...

Se store bilder av toppene på verstinglista her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer