Skjerf

Her er vinterens varmeste og fineste tilbehør

Vi får aldri nok av tjukke skjerf, lekre skinnhansker og myke luer!

SKJERF: Gjør som KK.no-blogger Darja Barannik og skaff deg et gigantisk fuskepelsskjerf. Du finner et nede i saken! Foto: Abaca
SKJERF: Gjør som KK.no-blogger Darja Barannik og skaff deg et gigantisk fuskepelsskjerf. Du finner et nede i saken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det jeg virkelig elsker med vinteren er å kunne pakke seg inn i deilige, store skjerf, varme votter og ta på seg en fin, strikket lue (her finner du de fineste strikkeoppskriftene fra KK)! Det blir bare så koselig med en gang! Og akkurat votter, skjerf og luer er noe vi aldri kan få nok av. I tillegg er det jo slik at man gjerne vil variere i ny og ne. En dag passer sort bedre enn andre, mens en annen dag er det gøy å sprite opp antrekket med tilbehør i sterke farger eller mønster. 

Det som kjedebutikkene har til felles i år, er at det dyriske printet er hot! Leopard-print er et superkult mønster, men for mange kan det ofte bli for mye av det gode. Men det som er så bra, er at dette mønsteret kommer ikke kun i den typiske oransje og sorte. Nei, du finner den i hvitt og sort, i blåtoner, og gjerne litt grønt også.

Men det som kommer tilbake år etter år, er votter, luer og skjerf i det typiske strikkamønsteret. Og år etter år vil vi bare ha mer og mer av det. Det er så enkelt og fint, og passer til det meste. Et par skinnhansker går heller aldri av moten, og gir antrekket ditt en elegant touch. Skal du på julebord er du gjerne litt ekstra pyntet, men samtidig vil du jo være varm, og da er skinnhansker et godt valg. I bildekollasjen under finner du også en lekker fløyelsturban! Den vil definitivt gi antrekket ditt det lille ekstra i vinter!

LES OGSÅ: Vitenskapen sier at disse plaggene vil gjøre deg mer attraktiv

LES OGSÅ: Sesongens «must have»: Lave ankelstøvletter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer