Skjerf

Her er vinterens varmeste og fineste tilbehør

Vi får aldri nok av tjukke skjerf, lekre skinnhansker og myke luer!

SKJERF: Gjør som KK.no-blogger Darja Barannik og skaff deg et gigantisk fuskepelsskjerf. Du finner et nede i saken! Foto: Abaca
SKJERF: Gjør som KK.no-blogger Darja Barannik og skaff deg et gigantisk fuskepelsskjerf. Du finner et nede i saken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det jeg virkelig elsker med vinteren er å kunne pakke seg inn i deilige, store skjerf, varme votter og ta på seg en fin, strikket lue (her finner du de fineste strikkeoppskriftene fra KK)! Det blir bare så koselig med en gang! Og akkurat votter, skjerf og luer er noe vi aldri kan få nok av. I tillegg er det jo slik at man gjerne vil variere i ny og ne. En dag passer sort bedre enn andre, mens en annen dag er det gøy å sprite opp antrekket med tilbehør i sterke farger eller mønster. 

Det som kjedebutikkene har til felles i år, er at det dyriske printet er hot! Leopard-print er et superkult mønster, men for mange kan det ofte bli for mye av det gode. Men det som er så bra, er at dette mønsteret kommer ikke kun i den typiske oransje og sorte. Nei, du finner den i hvitt og sort, i blåtoner, og gjerne litt grønt også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer