Våren 2012

Her er Zaras vårnyheter

Silkeskjerf-trykk, pasteller og hvite blonder.

FEMININT OG FRISKT: Vår-og sommernyhetene til Zara består av plagg og tilbehør i i pasteller og mønstre, og er ikke full så knallfarget som hos mange andre kjeder.Se flere nyheter, samt priser lenger ned i saken.   Foto: Zara
FEMININT OG FRISKT: Vår-og sommernyhetene til Zara består av plagg og tilbehør i i pasteller og mønstre, og er ikke full så knallfarget som hos mange andre kjeder.Se flere nyheter, samt priser lenger ned i saken. Foto: Zara Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vår- og sommerkolleksjonene har begynt å innta butikkene, og vi i KK.no fortsetter å gi deg smakebiter av nyhetene hos de største kjedene.

LES OGSÅ: Det heteste undertøyet akkurat nå

Den spanske motekjeden Zara byr på duse pudderfarger, blonder, pasteller og blomster. Den helhvite looken er også representert, og det er forholdsvis mye sort til å være vårnyheter.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


SOMMERLIG TREND: Både under visningene til Thakoon (t.v.), Salvatore Ferregamo og D&G var modellene kledd opp i kjoler, bluser og shorts med fargerike silkeskjerf-trykk.  Foto: All Over Press
SOMMERLIG TREND: Både under visningene til Thakoon (t.v.), Salvatore Ferregamo og D&G var modellene kledd opp i kjoler, bluser og shorts med fargerike silkeskjerf-trykk. Foto: All Over Press Vis mer

Silkeskjerf-trykkene

Selv om våren hos Zara ikke er fullt så knallfarget som hos mange av de andre kjedene, har de virkelig hengt seg på mønsterbølgen.

Foruten blomstertrykk i blåtoner, rosa og grønt, har de gjort som D&G for SS 2012, og presenterer de de typiske trykkene du finner i lukseriøse silkeskjerf. I sommer skal du kle deg i kjoler, bluser og skjørt med fargerike prints.

Både Alberta Ferretti, Salvatore Ferregamo, Pucci og Thakoon hadde i likhet med D&G kledd opp modellene sine i silkekreasjoner med trykk.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


Blant Zaras plagg i duse pastellfarger finner du en bikerjakke, som nå også skal være i lyse farger, og ikke i sort som vi vanligvis ser.

Se 66 vårnyheter nedenfor


Tilbehør

Foruten klær fører også Zara accessoirer, sko og vesker. Fargepaletten vi ser i klærne går også igjen i veskene, både når det gjelder clutcher og skuldervesker.

Av sko ser vi at 90-tallssandalen er tilbake, med stiletthæl og tynne ankelstropper. Også plastikktrenden som er hot denne våren, har Zara valgt å komme med i form av sko med gjennomsiktige hæler.

SORT OG HVITT: Blant alle blomstene og iskremfargene, dukker det også opp mye sort og hvitt i kolleksjonen. Lette, feminine materialer gjør det allikevel annvenlig å gå med når varmegradene stiger. Foto: Zara
SORT OG HVITT: Blant alle blomstene og iskremfargene, dukker det også opp mye sort og hvitt i kolleksjonen. Lette, feminine materialer gjør det allikevel annvenlig å gå med når varmegradene stiger. Foto: Zara Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer