Shopping-guide

Her får du billig Prada

Velger du Italia og Firenze i vår, bør du få med deg fabrikkutsalget til Prada.

VAKKERT OG TRENDY: Firenze i Italia byr på det vakreste av Italia og utrolig god shopping, blant annet Prada. Foto: All Over Press
VAKKERT OG TRENDY: Firenze i Italia byr på det vakreste av Italia og utrolig god shopping, blant annet Prada. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Firenze er et perfekt utgangspunkt for en herlig, vårlig reise til Italias drømmelandskap i Toscana. Dette er en av de mest romantiske byene du kan rusle rundt i. Dessuten er det utrolig bra shopping her.

De kuleste gatene

Via dei Tornabuoni er byens «posheste» handlegate. Her finner du designerbutikker som Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Gucci, Salvatore Ferragamo og Enrico Coveri.

Er du ute etter det aller siste, finner du også mange designerbutikker i gatene Vigna Nuova og Via dei Calzaiuoli som ligger rett ved.


I gatene rundt Piazza della Republica finner du klær og husholdningsartikler som passer normale lommebøker. I gaten Cia Calimala ligger blant annet Zara og det flotte kjøpesenteret Rinascente, hvor du får all verdens motemerker.

LES OGSÅ: Den beste shoppingguiden til New York

Få med deg loppemarkedet

Du finner flust av loppemarkeder i Firenze. Et av de morsomste heter Mercato delle Pulci. Det ligger på Piazza dei Ciompi, utenfor det mer kommersielle sentrum. Her kan dere gjøre noen sjeldne, rare funn og bare kose dere!

Mercato Nuovo, nær Ponte Vecchio-broen er et annet loppemarked som er verdt å sjekke ut. Mens de mest kjente finner du rundt Mercato Centrale i San Lorenzo-området.

Se flere bilder nedenfor:


LES OGSÅ: Vintagefavoritter i Praha

Dra på fabrikkutsalg

Når du først er i Firenze, kan du også dra på fabrikkutsalget til Prada. Her selger de også merker som Miu Miu og Jil Sander fra rundt 450 kroner for en bukse. Dere kan ta tog til fabrikken, men det beste er å kjøre bil. Den ligger ca. 60 km sør for Firenze. Adressen er Località Levanella; Montevarchi.

Les mer om fabrikkutsalget her - og på Tripadvisor.

LES OGSÅ: Shoppingreglene du bør kunne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer