VÅRMote:

Her får du en sniktitt på vårmoten

17 trender vi garantert får se mer av framover.

Fra Loewe. FOTO: Scanpix
Fra Loewe. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

1. Sukkerspinn

Pasteller som minner om sukkertøy, dukket opp på flere catwalkvisninger denne sesongen. Multifargede plagg er ekstra hot.

2. Kort og godt

Gjør deg klar for å vise litt bein igjen. Miniskjørtene er nemlig tilbake og kommer i en A-fasong som kler de aller fleste kroppsfigurer.

3. Blomsterpike

Botanisk mønster kommer vi ikke utenom når sola titter fram. Akkurat nå vil vi ha fargerike blomster som skriker vår – aller helst fra topp til tå.

4. Fransk favoritt

Trenden med alpeluer vender stadig tilbake. Og selv om lua var populær i høst og vinter også, vil den være hakket mer aktuell i månedene som kommer.

5. Metallisk

Skinnende plagg i sølv, gull og bronse framhever gyllen hud på perfekt vis. Så dette er plagg du kommer til å ha stor glede av gjennom hele sommerhalvåret.

6. Frynsete

Korte eller lange. Frynsene gir et bohemsk og avslappet uttrykk som er lett å like. Denne sesongen finner du dem på både tilbehør og plagg.

7. Se rødt!

Rødt er en farge som står sterkt den kommende vårsesongen. Den skal ikke være for dyp eller mørk, men heller gå mot en frisk tomatrød tone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer