Fam Irvoll

Her får du kjøpt Fams barneklær

Designer Fam Irvolls barnekolleksjon er i salg fra 26. mars hos utvalgte Match-butikker over hele landet.

LEKENT OG PRAKTISK: Norges mest elleville barneklær er snart i salg. Se hvor du får tak i Fam Irvolls Little Cupcakes i artikkelen under. Foto: Produsenten
LEKENT OG PRAKTISK: Norges mest elleville barneklær er snart i salg. Se hvor du får tak i Fam Irvolls Little Cupcakes i artikkelen under. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I fjor høst viste Fam Irvoll fram sin første barnekolleksjon på Oslo Fashion Week. Suksessen ble gjentatt i februar, da den fargerike designeren viste sin høstkolleksjon for barn i et fullpakket Bylarm-telt. Lene Alexandra uttalte etter visningen at klærne ga henne skikkelig morsfølelse.

Sprelsk og famsk

Little Cupcakes, som kolleksjonen heter, fikk både små og store motehjerter til å glede seg.– Denne kolleksjonen er typisk Famsk. Med glade print og litt 3D elementer, sier Tone Irvoll. Irvoll uttalte at hun håpet designet hennes vil å nå en bredere brukergruppe blant barn enn voksne. - Jeg vet at voksenklærne ikke har så stort marked i Norge, men kanskje barneklærne har det. Vi håper de kan være ganske salgbare.Fam Irvoll har også designet en smykkekolleksjon i samarbeid med Arts & Crafts. Kolleksjonen består av 13 plagg i størrelser fra 4 til 12 år. Her finner du tights, topp, playsuit og sommerkjole i Fams glade, prikkete print i lilla og hvitt, Fams egen favorittkjole med 3D-hjerte, kappeskjørt og en vårkåpe i friskt jordbærprint, en vårkåpe i rødt med sløyfer, hoodie med ører, sweatpants, shorts og tunika med søtt hjerteprint. - I tillegg har vi laget en lang T-skjorte med Fams print, forteller Tone Irvoll. Se Little Cupcakes-kolleksjonen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.