Strikkeoppskrift:

Her får du oppskriften på Annabel-genseren

Sesongens fineste strikkegenser!

STRIKKEOPPSKRIFT: Slik lager du den fantastiske cover-genseren Annabel lagde sammen med moren sin. Foto: Janne Rugland
STRIKKEOPPSKRIFT: Slik lager du den fantastiske cover-genseren Annabel lagde sammen med moren sin. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Myk, lys ull, høy hals og ermer med puff. Da moteprofil Annabel Rosendahl bestemte seg for å designe en ullgenser for KKs lesere måtte det bli noe feminint og litt glamorøst. Med bakgrunn som innkjøper for Høyer Luxury, vet Rosendahl hvordan et luksuriøst plagg skal oppleves, og KK-genseren hun har designet og har på seg på coveret ser unektelig både avslappet og elegant ut - to essensielle ord for motefolket.

- Jeg er superfornøyd! Den har virkelig blitt akkurat slik jeg så for meg. Og det er takket være mamma, som er den strikkekyndige av oss - jeg kan faktisk ikke strikke selv, sier Annabel da hun møter KK for en kaffeprat om motestrikk, stylingtips og hvorfor riktige farger ikke bare bør være noe voksne damer er interessert i. For å nevne noe.

- Det er mamma som har strikket fram modellen og lagd oppskriften. Jeg har hatt hovedansvaret for designet. Begge har hatt sterke meninger, men vi har definitivt landet på noe vi liker veldig godt begge to, sier Annabel og forteller at hun er vokst opp med strikkekyndige på alle kanter, både mor og tante var langt over gjennomsnittlig strikkeglade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer