Høstmoten 2010

- Her får ytterjakka en konkurrent

Capen er tilbake. Slik styler du den.

Cape inspirert av den tradisjonelle duffelcoaten (ca kr 3131, Urban Outfitters.com).
Cape inspirert av den tradisjonelle duffelcoaten (ca kr 3131, Urban Outfitters.com). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den får oss til å tenke på 50- eller 60-tallets lady. Vi ser den gjerne for oss sammen med skreddersydd drakt, spisse pumps og hansker. En komplett look for førti år siden, men også idag!

Fin til lag-på-lagstil

Capen er nemlig tilbake i motebildet, og enten du går for den ladyinspirerte stilen eller ikke; capen gir deg en spennende og annerledes silhuett, og den kan kombineres på et utalll forskjellige måter.

LES OGSÅ: Kjøp, behold eller pakk bort?

For eksempel gir dette plagget rom for lag-på-lagstilen. Mix og match med lange og korte kjoler, cardigans og skjørt, eller ganske enkelt jeans og ullgenser på de kjølige dagene.

Balanser proporsjonene

Clouet med capen er proporsjonene.

Fordi dette plagget gir en relativt markert overkropp, er det lurt at man balanserer med en smal underkropp. Utsvingte skjørt og bukser med mye vidde er altså ikke det fineste til capen. Gå heller for blyantsmale skjørt som går til kneet, smale maxiskjørt eller ganske enkelt en drakt. Ønsker du jeans til bør de enten være smale eller boot cut, slik at de strammer fra nederste del av låret og til kneet.

Er capen lang nok kan du også gå for en stilig tights eller PVC-leggings til. Bare husk at en tights skal brukes som en strømpebukse!

Se høstens caper her:


Marker med belte

Vil du ha en enda mer definert silhuett kan du markere midjen ved å putte et belte over capen. Det kan være litt tricky å få det til slik at du fortsatt kan bevege armene fritt, men på det fleste caper vil det gå bra om du trer beltet gjennom armhullene.

Ullstoffer er det alle beste. De faller pent og mykt rundt kroppen og gjør at formen på plagget kommer til sin rett.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer