Ugly Christmas Sweater

Her finner du årets beste julegensere

Ønsker du å gjøre noe nytt på juleverkstedet kan du også lære hvordan du kan lage din egen genser her!

JULEGENSER: Disse artige julegenserne er superpopulære! Du finner mange flere nederst i saken. Foto: Produsentene
JULEGENSER: Disse artige julegenserne er superpopulære! Du finner mange flere nederst i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bruke en «Ugly Christmas Sweater» (stygg julegenser) denne desembermåned har blitt litt av en trend. Det hele kommer fra USA, hvor det ofte er vanlig (du har sikkert sett det i et par julefilmer) at familier stiller opp på årets julekortbilde med hjemmestrikkede gensere de har fått fra bestemor. De klør, de blinker, de glitrer, de er ikke spesielt fine. Dermed har dette fenomenet fått navnet «Ugly Christmas Sweater». 

I stedet for å være noe stygt, har det blitt en skikkelig trend og mange av genserne er ganske så søte. Det var derfor ikke en vanskelig oppgave da vi skulle finne frem noen julegensere som er i butikk nå. Du finner dem nederst i saken! Men dersom du ikke har så lyst til å kjøpe en genser, kan du selvfølgelig lage en selv! Stine Therese Strand er moteansvarlig i KK og i helgen lagde hun sin egen genser på juleverksted (se bilde lengre ned). LES OGSÅ: Trendplaggene du strikker selv

- Du kan enten starte med en enkel genser og lage din egen helt fra bunnen av, eller så kan du ta utgangspunkt i en ferdigkjøpt julegenser og «pimpe» den opp litt ekstra. Det er gøy at genseren er skikkelig glorete! Sy på bjeller, julekuler, glitterbånd og sløyfer. 3D-effekt er et must for å få en skikkelig bra julegenser. TGR, Nille, Søstrene Grene og Panduro har flust av ting du kan sy, feste eller lime på. Pynten som blir til overs kan du bruke når du skal pakke inn årets julegaver. Det er alltid hyggelig når innpakningen har forseggjorte detaljer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer