Moteuken i Milano:

Her går norske Rawdah for en av verdens største designere

Se modellens catwalk-debut nederst i saken.

CATWALK-DEBUT: Rawdah Mohamed gikk visning for Max Mara under moteuken i Milano. Foto: NTB
CATWALK-DEBUT: Rawdah Mohamed gikk visning for Max Mara under moteuken i Milano. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den norske influenseren og modellen Rawdah Mohamed (29) har hatt litt av et år. Ikke bare er hun blant dem som blir knipset mest på gaten under moteukene i både inn- og utland, hun har også gjort en rekke kampanjer for noen av verdens største designere.

I fjor ble hun kåret til «Årets stjerneskudd» i KK, og på våren 2020 slapp hun en egen tv-serie sammen med NRK ved navn «Rawdah». Her fikk vi følge den travle hverdagen til 29-åringen og livet hennes som vernepleier, modell og alenemor.

I serien blir det ganske klart at alt ligger til rette for at Rawdah kan få en svært så suksessfull karriere i motebransjen - både som modell og influenser.

Nå har hun gjort sin internasjonale debut på catwalken for ingen ringere enn Max Mara. Rawdah befinner seg for tiden i Milano, og nylig ble det sluppet noen bilder fra visningen til den verdenskjente, italienske designeren.

Her ser vi Rawdah gå ned catwalken inne i Accademia di Brera i Milano iført en dress med stripete bukser og en blazer med åpning på ermene.

Rawdah Mohamed. Foto: NTB
Rawdah Mohamed. Foto: NTB Vis mer

Modellen har selv delt en liten snutt på sin Instagram-story. Der la hun ut en video av at hun går i visningen og tagget designeren med to hjerter bak navnet. Under kan du se Rawdahs catwalk-debut fra 11:14.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer