<strong>CATWALK-DEBUT:</strong> Rawdah Mohamed gikk visning for Max Mara under moteuken i Milano. Foto: NTB
CATWALK-DEBUT: Rawdah Mohamed gikk visning for Max Mara under moteuken i Milano. Foto: NTB Vis mer

Moteuken i Milano:

Her går norske Rawdah for en av verdens største designere

Se modellens catwalk-debut nederst i saken.

Publisert

Den norske influenseren og modellen Rawdah Mohamed (29) har hatt litt av et år. Ikke bare er hun blant dem som blir knipset mest på gaten under moteukene i både inn- og utland, hun har også gjort en rekke kampanjer for noen av verdens største designere.

I fjor ble hun kåret til «Årets stjerneskudd» i KK, og på våren 2020 slapp hun en egen tv-serie sammen med NRK ved navn «Rawdah». Her fikk vi følge den travle hverdagen til 29-åringen og livet hennes som vernepleier, modell og alenemor.

I serien blir det ganske klart at alt ligger til rette for at Rawdah kan få en svært så suksessfull karriere i motebransjen - både som modell og influenser.

Nå har hun gjort sin internasjonale debut på catwalken for ingen ringere enn Max Mara. Rawdah befinner seg for tiden i Milano, og nylig ble det sluppet noen bilder fra visningen til den verdenskjente, italienske designeren.

Her ser vi Rawdah gå ned catwalken inne i Accademia di Brera i Milano iført en dress med stripete bukser og en blazer med åpning på ermene.

Rawdah Mohamed. Foto: NTB
Rawdah Mohamed. Foto: NTB Vis mer

Modellen har selv delt en liten snutt på sin Instagram-story. Der la hun ut en video av at hun går i visningen og tagget designeren med to hjerter bak navnet. Under kan du se Rawdahs catwalk-debut fra 11:14.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer