Norske modeller:

Her går norske Signe (21) på catwalken for et av verdens største motehus

Drøbaksjenta spås en lysende modellkarriere.

PÅ CATWALKEN: Signe Veiteberg på catwalken for Balmain under moteuka i Paris onsdag. FOTO: NTB
PÅ CATWALKEN: Signe Veiteberg på catwalken for Balmain under moteuka i Paris onsdag. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske modeller har hatt vind i seilene de siste par årene nå, og flere norske navn har markert seg internasjonalt – også under pandemien.

Onsdag gikk norske Signe Veiteberg (21) på catwalken for det franske luksusmotehuset Balmain i Paris.

21-åringen fra Drøbak er blitt fremholdt som Norges nye modellhåp, og er av norske motemedier omtalt som en norsk supermodell. I fjor kapret hun, som eneste nordmann, en plass på bransjenettstedet Models.com sin prestisjetunge topp 50-liste side om side med navn som Kaia Gerber, Lila Moss og Paloma Elsesser.

Hun har vært exclusive for Louis Vuitton – det vil si at hun forplikter seg kun til å gå for dette respektive motehuset i en periode – og gått visninger for noen av verdens mest toneangivende motehus slik som Alexander McQueen, Givenchy, Valentino og Hermes. Hun har også frontet en rekke motekampanjer, blant annet for Louis Vuitton og Ports1961 der bildene ble tatt av den motefotografen Steven Meisel.

– Signe har hatt en solid karriere fra starten av. Hun begynte med Prada og Louis Vuitton eksklusivt. Det førte til en treårs kontrakt med sistnevnte, sier Alexander Norheim i Team Models til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer