Moteuka i København:

Her går «Young Royals»-stjernen sin første motevisning

– Jeg husker ingenting.

DEBUT: Nikita Uggla, kjent fra Netflix-serien «Young Royals», gjorde sin catwalk-debut for Ganni under den danske moteuka. FOTO: SIMON BIRK
DEBUT: Nikita Uggla, kjent fra Netflix-serien «Young Royals», gjorde sin catwalk-debut for Ganni under den danske moteuka. FOTO: SIMON BIRK Vis mer
Publisert

Til stormende applaus entrer Nikita Uggla catwalken under Ganni sin motevisning under den danske moteuka.

Nærmest over natten er den svenske 20-åringen blitt et navn på alles lepper. Hun spiller rollen som Felice i Netflix-suksessen «Young Royals» som forøvrig er hennes skuespiller-debut. Med det følger blant annet 146 000 følgere på Instagram.

Serien, som nettopp er blitt bekreftet for en andre sesong, beskrives som en blanding av «The Crown» og «Skam», og handler om prinsen av Sverige, spilt av Edvin Ryding, som må ta noen tøffe valg i klinsjen mellom kjærlighet, plikt og fasade.

Til Vogue Scandinavia forteller Uggla at hun var veldig nervøs før catwalk-debuten.

– Jeg husker ikke hva som skjedde, bare at jeg gikk og gikk og så gikk av. Jeg tror jeg spilte. Kanaliserte en supermodell slik som Kendall Jenner, eller noe, sier hun.

– Moderne og modig

Kreativ leder i Ganni, Ditte Reffstrup sier til motemagasinet at hun oppdaget serien mer eller mindre tilfeldig i sommerferien da hun trengte noe å se på under en flytur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer